Milyen kutyát ajánlotok gyerek mellé?
Nekünk van egy terrier keverékünk és egy palotapincsink. A húgom 3éves én 13 vagyok.:) A pincsit nem ajánlom, utálja a kisebb gyerekeket menekül a húgom elől. A terrier viszont imádja. Pusziosztogató, játékos pedig az után találtam. A húgom húzza-nyúzza emelgeti pórázon sétáltatja (én jót nevetek rajta), de a kutya meg se nyikkan.
Foxi, jackrussel, westi én őket ajánlom és még a spánielt.
Macilaci valószinű azért kaptad a lepontozást mert a kérdez kistermetű kutyát szeretne, te pedig egy kicsinek nem éppen mondható fajtát javasoltál neki.
Ha erőskezű vagy, akkor beaglet. A beagle legendás a szelídségéről. Nekem is beaglem van, akárki bejöhet, imádja a gyerekeket, szomszédokat, postást, mindenhova viszem magammal, mindenkinek a kedvence. Mindenkit lenyűgöz a barátságosságával. A gyerekek addig nyúzhatják, amíg akarják. Volt, hogy felemelték a farkánál fogva, vagy éppen a fülén csimpaszkodtak. Egy vicsorgás, vagy morgás nem volt. Soha nem harapott meg senkit, pedig rengeteg emberrel találkozott. Soha nem vicsorgott vagy morgott. És ez igaz általánosításban a beaglekre. De jöjjön a negatív oldala...
Nagyon makacs. Kiskorától hozzá kell szoktatni a sétákhoz, mert imádja a szagokat. Ízig-vérig vadászkutya, nem bír lekattanni a szagokról. Ételért bármit megcsinál, nagyon intelligens, de a makacssága miatt sokan nem látják meg ezt benne. De bármilyen helyzetben is van a kutya, bármennyire feszült, nem harapott meg senkit. Ez az én tapasztalatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!