Milyen nagytestű kutyit ajánlotok gyerek és egy Yorki mellé?
belga juhász, oriás schnauzer - közép schnauzer, fekete orosz terrier, berni pásztor, labrador, golden
ha valami extrábbat szeretnél: flat coated retriver, bobtail, skót juhász, bearded collie
Köszönöm a választ
Igen nézem a menhelyeket de az sem mindegy, hogy milyen keverék:)
Az értelmes válaszokat köszönöm:)
Abbol hogy az írom hogy kutyi le tudod szűrni hogy nevelem a kutyám??
Érdekes nem is ismersz.. Van kutyám szófógado szobatiszta az alap parancsokon kivül iskola nélkül 11 trüköt is tud nekem ne oktas a nevelésről egy szfórdulat miatt.
Csak lelkesen keresgélek és tanácsot akartam kérni hogy milyen fajtát..
Hát, nem tudom, milyen tapaszalataid vannak cane corsoval vagy bullmasztiffal, de én jobban ajánlanék gyerek és Yorki mellé is labradort vagy goldent.
Nagyon barátságos kutya, remek idegrendszerrel, kifejezetten imádja a gyerekeket, embereket, más állatokat. Társaságkedvelő kutya, bármit meg lehet tenni vele. Persze, sokat kell vele foglalkozni, eléggé hullik a szőre, és a túltenyésztett fajták egyike (mindkettő :)), de mellette igen tanulékony, megfelelés-mániás, mindent megeszik és szívesen mozog is.
Nekem labim van. A macska gyakorlatilag terrorizálja nyomorultat, az meg olyan mafla, hogy nem védekezik. Azt gondolom, jól kijönne egy yorkival is, ha a macskát elviseli...sőt, a barátja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!