Milyen kutyát ajánlotok gyerek mellé?
én az újfunlandit imádja és védelmezi a gyerekeket ráadásúl nagyon tűrelmes kevés mozgással is beéri lakásban is tartható itt egy videó ez mindent elmond
Nekünk most lett pár napja csivavánk. :) Igaz, én 14 vagyok, a húgom 8, de szerintem ez mindegy. Teljesen szag mentes, nem hullatja a szőrét (mert nekünk hosszú szőrű van), és mondom, még csak pár napja hoztuk, de a kutyapelenkára végzi el a dolgát, nagyon okos kiskutyus. :) (igaz, első nap aludtam 2 órát :))
Hátránya viszont, hogy rengeteget kell vele foglalkozni. Jó, amíg kicsi, csak alszik, eszik-iszik, és "elvégzi a dolgát", de ha felnő, akkor se feledkezzetek el róla. :)
Sok szerencsét a választáshoz, és utána a neveléshez. :)
Egy nagyobb kutya maúgy is jobban bírja ha nyúzzák a gyerekek:)Főleg a türelmesebb fajtákat még nem is zavarja ép ezért írtam a nyufit hiába hatalmas kutyus
De a goldenek is türelmesek a kisseb kutyák már inkább idősebb gyerekek mellé valók akik már megértik nem szabad húzgálni nyomorgatni a kutyát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!