A kutyák egész éjjel alszanak?
Úgy értem hogy megfigyeltem a kutyám éjjel, és többször felkelt, mászkált, meg leskelődött, azonban egyszer nem ivott a vizéből, és a kajájához sem nyúlt.
Normális ez a jelenség kutyáknál?
8. vagyok
Napi 2x próbáld meg megetetni, kisebb adagokban.
Ha ennyi idős, akkor kimondottan javasolt megmutatni állatorvosnak! Lehet vese-, máj-, gyomor-, húgyhólyag- vagy prosztata problémája is akár. Persze egyáltalán nem biztos, de megvan rá az esély egy idős kutyánál. Ha kinti/kerti kutya, be is nyalhatott valamit, amitől most rosszul van.
Én kutyám 18 (!) éves lesz 2 hónap múlva, 14 évesen diagnosztizáltak nála vesebetegséget (egy rosszullét miatt került orvoshoz, étvágytalan volt, hányt, nem ivott). Azóta rendben van, szépen eszik-iszik, persze diétásan.
Majd írd meg légyszi, javult-e az állapota :)
"TEJ nem való nekik. A tejtermékekkel (tejföl, sajt, natúr yoghurt, kefír) semmi gond."
Akkor már inkább a sajtot kapja, de a kefir és natúr joghurt el tudja ám csapni a kutya gyomrát is (ahogy sok embert is alaposan felpuffaszt/megfo.sat - már bocsánat a szóhasználatért).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!