Sos a kutyám egész éjjel hányt és ment a hasa. Szerintetek? Bővebben lenn.
Ez általában minden kutya végigmegy életében legalább 1x. Enyém még csak 2 éves,de már 2x volt ilyen betegsége. Egyszer vírus volt,másodjára súlyos allergia reakció a csirkére. Injekció után már ne aggódj jobban lesz,nekünk is így kezelte a dokink,emlékszek hogy sírt az injekciótól:/ Aztán 4 napig nem is kakilt utána úgy megfogta a gyomrát.
Lehet vírus is persze,lehet baktérium de most már nem lesz baja. Gondolom diétáztatnod kell,azt tartsd be mindenképp, vidd le sűrűn sétálni,és jobbulás puszit küldök a kutyusodnak.
Igen szegénykém fosott hányt lázas volt.De kedélye nem volt olyan rossz, csak kicsit többet aludt önmagéhoz képest. Főztem neki csont levest és azt itattam vele,hogy nehogy kiszáradjon. Minden esetbe mikor megkínáltam egy tányérra valót belafatyólt. Néhány nap múlva teljesen elmúlott.
Biztos ,hogy a te kutyusod is rendben jön,főleg ,hogy látta doki.Kapott gyógyszert stb.. Nem lesz semmi baj.
Jobbulást kívánok!
Írj,hogy hogyan vészelte ezt az időszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!