Miért ilyen a barátnőm? Mért viselkedik így a kutyáimmal?
Van 2 db kutyánk egy németjuhász és egy ónémetjuhász.Imádják 1 mást.A barátnőmet nem szeretik,mert amikor bejön a kapun a bnőm odarohannak őt üdvözölni erre megszólal,hogy: "Viki,vidd már el a büdös kutyáidat"meg "Kösd ki őket" Kikötöm őket mert nem tudok mit tenni,mert ha nem a bnőm megsértődik..A kutyák meg vonyítanak.Nem értem mi a baja a kutyáimmal,pedig az én kutyáim soha semmi rosszat neki nem ártottak.Lehet nem szereti a kutyákat,csak a macskákat,de akkor sem kéne így viselkednie,mert komolyan mondom néha elegem van,hogy mindig parancsol nekem.Anyukám azt mondta,ne barátkozzak vele(Csillával),mert nem szép dolog így bánni az állatokkal.Nem tudok mit tenni.Amikor csak megkérdezem tőlle,mi a baja,csak ennyit felel" Utálom a kis hül.ye kutyákat,olyan dö.gök" A macskák cukibbak 1000x " Én mindig mondom,neki hogy de a kutyáim nem fogják őt bántani,mert ők nem bántanak embereket(kivétel a betörők.) És nagyon nem értem őt,mert a többi barátnőm imádja a kutyáimat.
Szerintetek mit tegyek?
Válaszokat előre is köszönöm.
Tipikus hisztis pics@, már bocsánat.
Mi az hogy megmérgezi a kutyáidat, ha nem teszel meg valamit?
Én tuti örökre elküldeném a fenébe, nehogymár fenyegessen egy ilyen! Szerintem kihasznál a kutyáidon keresztül.
Legközelebb mond meg neki, hogy a te kutyáid, vagyis te söntesz arról, mit teszel velük, ha neki nem tetszik, akkor tudja, merre van az ajtó...
Az ilyen ember nem barátnőnek való! Az egyik volt barátom nem igazán szerette a kutyámat, de elment mellette, nem rugdosta meg, nem dögözte le, nem parancsolgatott. Nálunk a kutya teljes értékű családtag és nehezen tűröm, ha valaki szidja/bántja a családtagjaimat. Ez az exem szakítás után nem csak rám kiabált szépeket, azzal fenyegetőzött, hogy kinyírja a kutyámat... Azzal a lendülettel akkora pofont kapott, hogy a mai napig emlegeti (azóta már bocsánatot kért a dolog miatt). Engem szidjanak nem érdekel, de ne fenyegessenek, pláne ne olyan valamivel, ami kedves számomra!
Ha valaki így közelítene a kutyámhoz, akkor alapból azt mondanám neki, hogy "figyelj te itt vendég vagy, ez meg itt a mi udvarunk, és annyit rohangálnak a kutyák amennyit jól esik nekik, nem fogom megkötni őket, ha ez nem tetszik, akkor menj haza, és imádd a cicáidat".
Bocsi ha indulatos vagyok, de ez annyira idegesítő. Tipikus apuci kislánya, akinek otthon kinyalják a fenekét. Neked sem jó, ha te vagy a sokadik nyelv...
nehogymár miatta keljen kikötni a kutyákat !:)
vagy:
lehet hogy fél-retteg tőlük, csak neked nem meri megmondani,és ílyen hülén reagál rá ?
sok ember , aki egyébként tök normális, tiszta dinka lessz kutyák közelében : mert fél tőlük,és nem tudja kezelni a helyzetet !!
ha kell a csaj barátsága ,segíts neki !
ha meg nem kell , akkor a kutyák jó indokot adnak a lekoptatására !
sajnos ,nem minden ember szereti a kutyákat ,ez nem jelenti hogy rossz emberek .
ismerek kutyaszerető embereket, aki nem nagyon szeretetreméltóak !!
és a patkányokat gyűlölöm, pedig azok is állatok, de -hát ez van ,én már csak ilyen vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!