Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ilyen a barátnőm? Mért...

Miért ilyen a barátnőm? Mért viselkedik így a kutyáimmal?

Figyelt kérdés

Van 2 db kutyánk egy németjuhász és egy ónémetjuhász.Imádják 1 mást.A barátnőmet nem szeretik,mert amikor bejön a kapun a bnőm odarohannak őt üdvözölni erre megszólal,hogy: "Viki,vidd már el a büdös kutyáidat"meg "Kösd ki őket" Kikötöm őket mert nem tudok mit tenni,mert ha nem a bnőm megsértődik..A kutyák meg vonyítanak.Nem értem mi a baja a kutyáimmal,pedig az én kutyáim soha semmi rosszat neki nem ártottak.Lehet nem szereti a kutyákat,csak a macskákat,de akkor sem kéne így viselkednie,mert komolyan mondom néha elegem van,hogy mindig parancsol nekem.Anyukám azt mondta,ne barátkozzak vele(Csillával),mert nem szép dolog így bánni az állatokkal.Nem tudok mit tenni.Amikor csak megkérdezem tőlle,mi a baja,csak ennyit felel" Utálom a kis hül.ye kutyákat,olyan dö.gök" A macskák cukibbak 1000x " Én mindig mondom,neki hogy de a kutyáim nem fogják őt bántani,mert ők nem bántanak embereket(kivétel a betörők.) És nagyon nem értem őt,mert a többi barátnőm imádja a kutyáimat.

Szerintetek mit tegyek?

Válaszokat előre is köszönöm.

2009. szept. 14. 17:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Amúgy nem fél a kutyáktól,mert a közös barátnőnk kutyáját állandóan ölelgeti,persze az öleb kutya egy yorkshire..
2009. szept. 14. 18:11
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus hisztis pics@, már bocsánat.

Mi az hogy megmérgezi a kutyáidat, ha nem teszel meg valamit?

Én tuti örökre elküldeném a fenébe, nehogymár fenyegessen egy ilyen! Szerintem kihasznál a kutyáidon keresztül.

Legközelebb mond meg neki, hogy a te kutyáid, vagyis te söntesz arról, mit teszel velük, ha neki nem tetszik, akkor tudja, merre van az ajtó...

2009. szept. 14. 18:20
 13/19 A kérdező kommentje:
Hehehe..Áthívtam..:P Ha mer bármi rosszat is mondani megmondom neki.kÖSzi a segítséget
2009. szept. 14. 18:34
 14/19 anonim ***** válasza:
Fenyegetőzik, hogy megmérgezi a kutyáidat?:@ Hát ezen most nagyon kiakadtam, hogy ezt írtad. Ha nekem az egyik barátom ezt mondaná, úgy elküldeném a fenébe, hogy az csak na. Hát mit képzel magáról ez a kis liba? Hogy ő a világ közepe? Őszintén szólva legszívesebben lekevernék neki egy pofont. Ha esetleg az én kutyámat vagy cicámat vagy akármimet bántaná valaki, az biztos, hogy feljelenteném a rendőrségen és nem érdekelne, mit szól hozzá. Mert az állatbántalmazást is bünteti a törvény (sajnos nem elég szigorúan). Csak szépen világosítsd fel a barátnődet, hogy ha netalántán tényleg tenne valamit, akkor annak bizony következményei lehetnek. Mondjuk én már ennél a mérgezős beszólásnál jól elküldtem volna melegebb éghajlatra. Bocsi, de ez tényleg nagyon felidegesített, hogy hogy mondhat valaki ilyet.
2009. szept. 14. 20:15
 15/19 anonim ***** válasza:

Az ilyen ember nem barátnőnek való! Az egyik volt barátom nem igazán szerette a kutyámat, de elment mellette, nem rugdosta meg, nem dögözte le, nem parancsolgatott. Nálunk a kutya teljes értékű családtag és nehezen tűröm, ha valaki szidja/bántja a családtagjaimat. Ez az exem szakítás után nem csak rám kiabált szépeket, azzal fenyegetőzött, hogy kinyírja a kutyámat... Azzal a lendülettel akkora pofont kapott, hogy a mai napig emlegeti (azóta már bocsánatot kért a dolog miatt). Engem szidjanak nem érdekel, de ne fenyegessenek, pláne ne olyan valamivel, ami kedves számomra!

Ha valaki így közelítene a kutyámhoz, akkor alapból azt mondanám neki, hogy "figyelj te itt vendég vagy, ez meg itt a mi udvarunk, és annyit rohangálnak a kutyák amennyit jól esik nekik, nem fogom megkötni őket, ha ez nem tetszik, akkor menj haza, és imádd a cicáidat".

Bocsi ha indulatos vagyok, de ez annyira idegesítő. Tipikus apuci kislánya, akinek otthon kinyalják a fenekét. Neked sem jó, ha te vagy a sokadik nyelv...

2009. szept. 14. 22:13
 16/19 anonim ***** válasza:

nehogymár miatta keljen kikötni a kutyákat !:)

vagy:

lehet hogy fél-retteg tőlük, csak neked nem meri megmondani,és ílyen hülén reagál rá ?

sok ember , aki egyébként tök normális, tiszta dinka lessz kutyák közelében : mert fél tőlük,és nem tudja kezelni a helyzetet !!

ha kell a csaj barátsága ,segíts neki !

ha meg nem kell , akkor a kutyák jó indokot adnak a lekoptatására !

sajnos ,nem minden ember szereti a kutyákat ,ez nem jelenti hogy rossz emberek .

ismerek kutyaszerető embereket, aki nem nagyon szeretetreméltóak !!

és a patkányokat gyűlölöm, pedig azok is állatok, de -hát ez van ,én már csak ilyen vagyok :)

2009. szept. 15. 10:49
 17/19 anonim válasza:
Háát :/ Én senki kedvéért se lennék hajlandó arra, hogy kikössem a kutyámat csak mert neki nem tetszik! Nekem van olyan barátom, akinek a b.nője nem kifejezetten nem kedveli az állatokat, a kutyáktól meg egyenesen retteg, a srácnak meg egy nagy újfullandija van. A kutya és a lány megpróbálják egymást elkerülni :), de soha semmilyen gond nem volt közöttük emiatt!
2009. szept. 15. 11:30
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha a kutyáidat nem fogadja el, téged sem szeret. Nem igazi barát, dobd ki! :)
2009. okt. 6. 13:47
 19/19 anonim ***** válasza:
Tudod mit?! Már ne is haragudj, de elküldeném a francba. Jó, ha nem a francba is, de biztos hogy azért nem kötném ki a kutyáimat! Ne csinálj ilyen hülyeséget légyszí az állatokkal! Hidd el ők sokkal de sokkal jobban szeretnek, mint a te "barátnőd"...!!!
2010. jan. 28. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!