Miért ilyen a barátnőm? Mért viselkedik így a kutyáimmal?
Van 2 db kutyánk egy németjuhász és egy ónémetjuhász.Imádják 1 mást.A barátnőmet nem szeretik,mert amikor bejön a kapun a bnőm odarohannak őt üdvözölni erre megszólal,hogy: "Viki,vidd már el a büdös kutyáidat"meg "Kösd ki őket" Kikötöm őket mert nem tudok mit tenni,mert ha nem a bnőm megsértődik..A kutyák meg vonyítanak.Nem értem mi a baja a kutyáimmal,pedig az én kutyáim soha semmi rosszat neki nem ártottak.Lehet nem szereti a kutyákat,csak a macskákat,de akkor sem kéne így viselkednie,mert komolyan mondom néha elegem van,hogy mindig parancsol nekem.Anyukám azt mondta,ne barátkozzak vele(Csillával),mert nem szép dolog így bánni az állatokkal.Nem tudok mit tenni.Amikor csak megkérdezem tőlle,mi a baja,csak ennyit felel" Utálom a kis hül.ye kutyákat,olyan dö.gök" A macskák cukibbak 1000x " Én mindig mondom,neki hogy de a kutyáim nem fogják őt bántani,mert ők nem bántanak embereket(kivétel a betörők.) És nagyon nem értem őt,mert a többi barátnőm imádja a kutyáimat.
Szerintetek mit tegyek?
Válaszokat előre is köszönöm.
En sem vagyok nagy allatbarat, de azt a luxust meg sohasem engedtem meg magamnak, hogy mas kedvencet le budos dogozzem...mindennek van hatara, plana ha valoban a baratodnak tartja magat. Szerintem ezt igy erthetoen el lehet neki mondani, nem a te hibad lesz, ha nem fogadja el a kritikat (hanem az anyjae, de ez egy masik topik lehetne mar...). Vagy te fogadod el ezt a viselkedest tole, vagy o enged.
(sorry, nemet tasztatura)
Mindenkinek joga van hozzá, hogy ne barátkozzon a kutyáiddal. Nem erőltetheted rá őket...
Viszont a te házadban, a te kutyáiddal nem beszélhet ilyen hangnemben. Mert ahhoz viszont nincs joga. Nem tudom mit kellene tenni. Én nem nagyon tolerálom az ilyen hisztis pics*kat, viszont azt sem szoktam magamra venni ha valaki szídja a kutyáimat mert ő a hülye és nem tudhat semmit. Viszont a barátnőm azért ne szídja őket.
Ha akarsz vele barátkozni, akkor mondd meg neki, hogy fejezze be ezt a minősíthetetlen beszédet, mert nincs joga hozzá, a kutyák meg ne menjenek oda. Bár valószínű, hogy egy ilyen lánnyal más téren is lehetnek gondjaid.
Ebből a történetből is látszik, hogy egy kutya mennyivel szeretetreméltóbb, mint a legtöbb ember. Még úgy is szívesen üdvözlik az embert és örülnek neki, ha az utálja őket. A helyedben én inkább csak a kutyáimmal barátkoznék ehelyett a csaj helyett.
Egyébként nyugodtan állj a sarkadra és mondd meg neki, hogy azért ezt hogy gondolja, hogy ilyeneket mond, főleg a te házadban. Lehet, hogy tényleg az a baja, hogy fél tőlük, de ezt akkor sem így kell elintézni. Igazán tiszteletben tarthatná, hogy te szereted a kutyáidat és nem akarod miss őfelsége kedvéért megkötözni őket. Ha meg ez miatt megsértődik, neked egyáltalán ne legyen bűntudatod, mert neki kéne elgondolkodnia. És nagyon helyesnek tartom, hogy kiállsz a kutyáid mellett...megérdemlik.:) Én szívesen megsimogatnám őket!:)
húha... most had ne tegyek egy "szép" jelzőt a barátnődre :S
Na mondjuk én pont ugyanígy vagyok, ha a kutyákról van szó, vagyis én valahogy a macskákat nem annyira kedvelem (és szerintem azok nem is nevezhetők olyan nagyon cukiknak :/). Mond meg a barátnődnek (szerintem) h vagy hagyja békén a kutyáidat, vagy akkor ne is menjen át hozzátok... vagyis hát ahogy gondolod, de én biztos nem tűrném, hogy bármelyik barátnőm is szemétkedjen a kutyámmal :S Na szóval én ezt tanácsolom. És ez még a kedvesebb variáció úgy nézd :P na sziaa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!