Törpe yorkshire terrier kutya mennyi vizet kell megigyon, ha magas láza van? (10 év körül van) Már fecskendővel kell itatnunk, a doki adta, de elfelejtettük megkérdezni, hogy mennyi vizet kéne meginnia.
Az az alap h ilyen esetben nem kihívom a dokit hanem elmegyek egy felszerelt állatklinikára.
Ha ezt nem teszed meg akkor tényleg felkészülhetsz a legrosszabbra. Mert ezek szerint a ti dokitok még azt se tudja mi a kutya baja, nemhogy kezelné is rá. Ha nem iszik a kutya már rég infúziót kellett volna kapnia. Pláne ha hasmenése/hányása van.
ja és hagy kérdezzem meg ha már itt tartunk mit jelent a magas láz?
Imizol injekciót kapott?
Tudod mire készülj fel? Arra, h a kutya MIATTAD hal meg. Mert te vagy képtelen elvinni egy normális orvoshoz. Tudod, FELSZERELT, KORSZERŰ rendelő és nem háznál bűvészkedés.
Mennyire hihető, h ennyit költesz a kutyákra, d még az orvost is sajnálod tőle.
Tudod miért rohadtak ki a fogai? Mert sz@rtál rá magasról. Annak a kutyának rohadnak ki ilyen idősen a fogai, amelyiknek nem kezelték a fogkövét.
De ringasd csak magad abba a hitbe, h te nagyon ügyes és jó gazdi vagy. Pedig pont nem.
Mint mondtam három gazdás kutya. Már úgy kaptam meg, hogy a fogai (az összes) menthetetlen. Ha kiszedetem akkor éhen hal a kutya, hiszen akkor mivel rágna.
Amúgy ez az ár így jön ki. Idáig saccoltam, de most már tudom. A két nagykutya havonta két 15 kg tápot (10000 ft.) eszik és napi egy- egy konzervet, aminek darabja 200-300 körül van. A másik három (a yorki és a két bishon) közösen esznek meg 1 és fél doboz konzervet naponta + egy 5 kg tápot havonta(a táp: 10000 és a konzerv darabja kb.750 körül van). Ezek után mond azt, hogy nem jön ki a minimum 60 ezer.
A másik. Elsőnek a rendelőbe vittük, másodjára már kijött megnézni. Hogy milyen injekciót kapott azt a párom tudja.
a 8 kutyát kutyát sajnálhatod én is sajnálom őket :-) többszörösen győztes kutyák éppen a csont sovány kutyáimmal készülök a Világkiállításra!
A 2-300.- Ft-os konzervek olyan mintha vizet adnál tudni illik a 80% vizet tartalmaznak tehát verd a melled, hogy mit esznek. Én inkább táphoz adom a vizet, de gondolom fogalmad sincs miért...
Én nem mondtam, hogy csak szárazat kapnak de nem is adok nekik konzervet inkább etetek nyers hússal, zöldségekkel, stb. Szegények gondolhatod, hogy néznek ki a nyers hústól:-)))
Inkább üljél az iskolapadban és tanulj mielőtt badarságokat írsz!
Fogatlan kutyám nekem is van szintén yorki 10 bőven elmúlt és áztatva kap enni! Még él és köszöni szépen jól van!
Ha lenne " rohadt " foga akkor biztos nem érezné magát jól. Kutya nem halt még éhet fogatlanul sem ha kapott enni, ez csak egy kifogás részedről!
Senki nem ítélkezik látatlanba csak elég az írásaidat olvasni és a következtetést levonni. A szuper állatorvosodnak ha tényleg kullancsfertőzése van a
kutyádnak akkor illene minden nap infúziót adnia!
Fentebb kérdeztem mennyi volt a magas láza a kutyának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!