Pitbull tulajdonosok! A ti kutyátok is röfög? :D
Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon a legtöbbjüknél, így van vagy csak ritkán fordul elő. Az enyém amikor szimatol meg amikor boldog, mindig ilyen mély röfögő hangot ad ki, és amikor alszik, mindig horkol. ( de ez nem olyan hang, mint a mopszoknál, vagy a francia bullyknál, amikor nem kapnak levegőt)2013. márc. 10. 20:32
1/7 anonim válasza:
Nekem Amstaffjaim vannak,és igen röfögnek! :) :)
2/7 anonim válasza:
Nekem 2 pitbullom van és mindkettő ilyen, szinte állandóan röfögnek. :D
3/7 anonim válasza:
Szintén amstaffom van, és igen, szokott pöfögni röfögni. Szerintem ez ilyen mittudomén milyen vonás, ami a bull típusú ebekre jellemző.
4/7 A kérdező kommentje:
Jajj de édes :) Nem mintha zavarna. Mielőtt megvettem anyu mondta, hogy reméli nem röfögős fajta, mert nem fogja bírni ha röfög, énmeg mondtam biztos nem. Hááát :D De csak nevetünk rajta
2013. márc. 10. 21:00
5/7 anonim válasza:
ez az összes bull típusú kutyánál így van, röfögnek :)
6/7 anonim válasza:
nekem palotapincsi és angol buldog mix. kutyám volt. Annyira imádtam, mindig elnevettem magam amikor röfögött. Olyan fejet tudott vágni, hogy ha eszembe jut még mindig nevetnem kell.
7/7 neger válasza:
nekem egy amstaff cane corso mix-em van.ugyanigy furcsáltam mint te hogy "rotog" mi igy hivjuk xd.ha játszok vele,ha szimatol,vagy ha a hátán fekszik pláne de etttől semmi baja nincs igy érzi boldognak magát.ja és rettenetesen horkol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!