Juca0105 kérdése:
Bolognese-tulajdonosok: Mivel tisztítjátok a kutyátok szeme körül a szört?
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 18:28
2/7 anonim válasza:
tápváltás nekünk megoldotta a problémát :)
4/7 anonim válasza:
Ha minden reggel letörlöd nedves/sima vizes/ vattával a szeménél,nem lesz barna a szőre. Legalábbis én így szoktam.
Amúgy lehet bórvízzel is.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöma válaszokat!
Másodiknak: milyen tápról váltottál melyikre?
2012. aug. 30. 21:40
6/7 anonim válasza:
Pedigree (akkor nem tudtam,hogy szar) Acanára drága de jó,de a Brit Care is jó ,attól sem jött vissza barnaság és olcsóbb is!!
7/7 anonim válasza:
Utolsó válaszoló,de én úgy vettem észre,hogy csak csipás a szeme és az ragadna be a szőrébe,de mivel letörlöm neki reggel így nem olyan. Szerinted ha más tápot kapna akkor nem lenne olyan neki?
(komolyan kérdezem,nem kötekedni akarok,nehogy félre értsetek és bocsi,hogy ide kérdezek,de nem akarok ezért kiírni egy új kérdést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!