Beagle Tulajdonosok, hogyan fegyelmezitek a kutyátokat?
5.kutyám már, eddig sikeresen mindegyiket tudtam fegyelmezni,ezért is gondoltam, hogy a Beagle nem lesz nekem "nagy falat". Úgy látszik tévedtem.
Semmi gond nincs a falkavezér szereppel,szót fogad nekem,vezényszavakat is teljesíti nekem.
A dolgok meg/szét rágásáról leszoktattam,de gyakran pl.ha jönnek hozzánk vendégek játszani kezdenek vele ő harapdálni kezdi a kezüket(játékból),ugrál mindenkire,széthord mindent amit talál a kertben(bár kárt nem tesz bennük), ezt a harapdálósat nekem is szokta csinálni de ráparancsolok és befejezi rögtön,de mégis minden alkalommal elkezdi újra és én újra rászólok ő újra befejezi...és ez a körforgás megy minden nap, a többi kutyámmal is ez volt de náluk megtudtam tanítani, hogy nem szabad, nála hatástalan.
Mit lehetne ez ellen tenni?
Nem tudom ki volt az a vadbarom aki kitalálta, hogy társasági kutyának egy vérbeli hajtó/vadészkutyát, de innen is csókoltatom a hülye fejét.
Kedves kérdező, sajnos Te is bedőltél ennek az idióta trendnek (ami nem feltétlen a Te hibád), hogy beagle-t vettél társasági kutyának. NEM, NAGYON NEM VALÓ ANNAK. NEM véletlen, hogy a tenyésztési célja az volt ami. Tenni azellen hogy rendetlen soha nem fogsz tudni semmit. Egy tucat beagle-s ismerősöm van, mind ebben a cipőben jár a kutyájával. Ez van, legközelebb ha kutyát vásárolsz illik előtte utánaolvasni és tájékozódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!