Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megéri megvenni ezt a kiskutyá...

Megéri megvenni ezt a kiskutyát? Többi lent.

Figyelt kérdés
Van egy 7 hetes kis golden retriever szuka. Törzskönyves szülőktől van, de a kicsinek nincs törzskönyve. 30,000 Ft-ba kerül. Szerintetek megéri megvenni? (A szülőket meg tudom nézni a helyszínen.)

2013. márc. 10. 10:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%

Most te vagy nem tudod használni az internetet vagy nem nézted meg egyáltalán...

Retriever Rescue: www.retrieverhelp.hu/

Azt meg ne várd, h egy 2 hónapos, full szűrt háttérrel rendelkező kutyát adnak Neked.

A másik, h kennelt nem úgy keres az ember, h a városban vagy 20 km-es körzetben. Kutyát veszel, egy élőlényt, aki családtag lesz 15 évig. Én 900 kmre mentem el az én kutyámért...de persze ez extrémebb. De attól függetlenül a kennelt, kiskutyát nem távolság alapján választunk, hanem körülnézel, megnézed h melyik kennel, tenyésztő, párosítás szimpatikus, megnézed esetleg a kiskutyák születése előtt, beszélgetsz a tenyésztővel, tartod a kapcsolatot vele amíg meg nem születnek, majd azután is amikor már elhoztad. Így nézne ki egy felelős kutyavásárlás.

2013. márc. 10. 12:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

egy kiskutya vetelara 100.000ft-nal kezdodik, kesobb az oltasai, felszerelese, etetese az elso egy evben meg ugyanennyi. ehhez kepest egy utazas Mo-n belul akar tomegkozlekedessel, akar autoval mar mellekes osszeg.

en is azt javaslom, ne foldrajzi alapon valassz kennelt, hanem szimpatia alapjan: legyen neked tetszo a parositas, az altaluk preferalt tenyeszcel, es persze maga a tenyeszto.

ha menhelyrol hoznal, vagy fajtamentestol (en ezt inkabb javasolnam) akkor benne van a pakliban, hogy csak idosebb kutyat talalsz, de annak is vannak elonyei: ismert a jelleme, tul van a kolyokkori rombolos idoszakon, kifejlodott testileg-lelkileg.

2013. márc. 10. 12:16
 13/15 Valletta ***** válasza:
100%

Itt is van egy pár retriever-labrador jellegű, sok a fiatal: [link]

A 30 ezerért kínált ki-tudja-mik se lennének ám jobban retrieverek, mint ezek.

2013. márc. 10. 12:21
 14/15 anonim ***** válasza:

[link]

Ezeket a szemeket nézd :)) 10 hónapos fiatal kutya.

De a többi is aranyos nagyon, lehet válogatni :)

2013. márc. 10. 13:07
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget mindenkinek!:) Majd akkor szétnézek még fajtamentőknél, meg más kennelben is!:D
2013. márc. 10. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!