"Csodaszép ajándék lehet bárki számára!"
aki így hirdet az nálam már elásta magát... a kutya nem ajándéknak való!
törzskönyvről meg egy szót sem ír...
én nem venném meg. de mondjuk én alapból sose keresnék kutyát az expresszen...
Egyet értek az utolsó válaszolóval.Persze aranyos meg minden,de szülőkről,törzskönyvről sehol semmi info.
Egyébként mintha túlságosan is meg akarna szabadulni tőle...
Hát ő tényleg nagyon egyedi, ilyen bichont még én sem láttam. Lehet, hogy nem az? :)
Olvasd el ezt a linket: [link]
Én biztosan nem venném meg! Lehet hogy szépnek tűnik, viszont nincs törzskönyve, nem is biztos hogy 100%havanese.
"Ideális lakáskutya, szagtalan, nem hullik a szőre, nem ugatós fajta. " - ja persze, szagtalan, meg nem hullik a szőre. Egy kutya sem teljesen szagtalan, a havanesének meg főleg hullik a szőre.
Én a helyedben nem expresszről vennék kutyát, spórolj rá pénzt és keress egy megbízható tenyésztőt, megéri költeni egy egészséges, szűrt, törzskönyves kiskutyára :) Ha szaporítótól veszel, triplán vissza fog jönni a kutya ára az orvosi költségekben.De a hírdető esetében az már valami, ha oltva és féregtelenítve van a kölyök.De tenyésztőtől még ennek ellenére is jobban megéri venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!