A szomszéd kutyája átszökött a kertembe és későn vettem észre és az én kutyám tüzelt és bepárzottak. Milyen kölykök lesznek?
Figyelt kérdés
a szomszédnak német fekete közép spitz nekem meg sárga havanese.hogy fognak kinézni a kölykök?2013. febr. 27. 19:59
41/50 anonim válasza:
A törzskönyv nem arra való, aminek hiszed. A törzskönyv felmutatása azért kell, hogy tudd, nem egy agyontenyésztett, beteg kutyát kaptál.
42/50 sippara válasza:
Jó, akkor legyen három kölyök almonként, úgy csak 59 kutya lesz belőlük (feltételezve, hogy a kölykök gazdái nálatok egy fokkal okosabbak, és legalább az első alom után ivartalaníttatják a kutyáikat) két év múlva.
Az pedig, hogy a tüzelő szukádhoz ne juthasson be kan, a TE felelősséged, nem a szomszédé, nem ő tart tüzelő szukát a kertjében.
43/50 A kérdező kommentje:
20:51 csak itt nagy a szád...megnézném mit produkálnál ha nem a gépről pofáznl.
2013. febr. 28. 20:57
44/50 sippara válasza:
Nem nagy a szája, a színtiszta igazság csengett minden szavában. Az, hogy ez neked fáj, megint más kérdés.
45/50 A kérdező kommentje:
jaj nagyon fáj :""D.szaladok sírni anyuhoz x"D csak már unalmas a nagy egótok.
2013. febr. 28. 21:04
46/50 sippara válasza:
Csak anyádhoz ne, a végén még neked is ki kell potyogtatni pár kölyköt gyorsba. Ezzel én is végeztem, sajnos mindig lesznek olyan emberek, mint ti, a hülyék valahogy mindig túlélik, szóval úgysem tudok tenni semmit azon kívül, hogy tiszta szívemből sajnálom szegény kutyátokat és reménykedem benne, hogy következő kutyaéletében normális, felelősségteljes, szerető gazdákra lel.
47/50 A kérdező kommentje:
fájsz ;)
2013. febr. 28. 21:08
48/50 anonim válasza:
Neked is nagy a szád, úgy hogy majd légyszíves írd meg, hogy hogyan alakul a vemhesség, hogyan ment végbe a szülés, és mi lesz/mi van a kölykökkel (egészségesek, nem ferde e a grincük stb).
49/50 A kérdező kommentje:
ok,képeslapot ne küldjek?
2013. febr. 28. 21:17
50/50 anonim válasza:
Küldj róluk képeket mondjuk, ha akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!