Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a legjobb kutyafajta?

Melyik a legjobb kutyafajta?

Figyelt kérdés

Kutyát szeretnék venni. Van már két befogadott kutyám, de gyűjtöttem pénzt, és szeretnék venni egyet, esetleg ha a közeli menhelyen van fajtatiszta, akkor befogadni.

Olyan kutyust keresek, aki mindig ott van a lábamnál, amolyan védelmező, aki mindig figyel könnyen tanul és barátságos (nem túlságosan, de ne támadjon más kutyákra, macskákra és emberekre, főleg az utcán).

Nektek milyen kutyátok van? Milyen tapasztalataitok vannak egyes fajtákkal? Melyik az, amelyiket igazán ajánlani tudnátok?

Pénzzel, feltételekkel és tapasztalattal bőven el vagyok látva. Tehát meg tudom venni ha kell kennelből, nagy udvar van, sok időt rá tudok szánni, a környék nagyon szép, sétálni, játszani el lehet vele járni, és apámmal tartanánk, apám régen rendőrkutyákat képzett ki, én is csináltam, a mostani ebeket is betanítottam nagyon sok dologra, igaz, sok idő kellett, mert az egyik befogadott kutyusom teljesen félős, visszahúzódó volt, most meg egy boldog okos kutya lett belőle.

Szóval engem csak annyi érdekel, hogy melyik fajta a legjobb?

Annyi még, hogy nem kistestűt szeretnék. Közepes lehet de legjobban a nagy kutyák vonzanak:)

Köszönöm!:)

2013. febr. 25. 14:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én most fogadtam örökbe egy border collie-t. :)

Nézzd az allatok.info-t

Beállítod a fajtát és lehet találsz is! :)

2013. febr. 25. 19:49
 12/17 anonim ***** válasza:

Annyi még: allatok.info

Nem mindegyik kutya igaz hirdetés..

Tehát érdeklődj akár telefonálj.

Hogy mi a helyzet vele stb. :)

2013. febr. 25. 19:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha társként, barátként kell, akkor golden retriever, labrador. Ha védelmező "opciót" is szeretnél, akkor németjuhász. Bár én ilyen elfogult mókus vagyok, 18 éve van németjuhi a családban, és 5 éve golden.:) Tehát ekképp kéretik kezelni a véleményem.:)
2013. febr. 25. 21:38
 14/17 A kérdező kommentje:

Most van goldenenm, és régen apu német juhászokkal foglalkozott, szóval tudom, miről beszélsz:) Mindkettő csodás.

Köszönöm a válaszokat!

2013. febr. 26. 13:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezért írtam :)
2013. febr. 26. 19:25
 16/17 bayern26 ***** válasza:
a vilag legjobb kutyája:Benri pásztor,bernáthegyi,akita
2015. ápr. 26. 17:26
 17/17 anonim válasza:
Beacue-i Juhászkutya
2017. jan. 2. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!