Szerintetek nekem melyik kutyafajta lenne a legjobb? (többi lent)
Figyelt kérdés
3. emeleten lakunk,nincs lift,naponta 6-7 órát lenne egyedül,nincs lift,lehetőleg kicsi és legyen viszonylag csöndes! Van ilyen kutyafajta? Vagy esetleg olyan ami nagyon hasonló?!2012. okt. 21. 12:18
1/8 anonim válasza:
Ilyen helyre szerintem ne vegyél kutyát. Az a 6-7 óra elég sok.
2/8 anonim válasza:
Szerintem se...Inkább valami rágcsálót.Vagy macskát,kutyával ilyen helyen elég sok gond van.
3/8 A kérdező kommentje:
Úgy lenne,hogy reggel 6:15-kor,13:45-kor,16:00-kor,19:20-kor
vinném sétáltatni! Esetleg tanács,ötlet?
2012. okt. 21. 12:27
4/8 anonim válasza:
Egy egészséges kutya tökéletesen megvan 6-7 órát egyedül ha előtte le van mozgatva!:)
5/8 anonim válasza:
A csöndesség főként nevelés kérdése. Gyakorolj vele sokat olyan gyakorlatokat hogy akár 10-15 percre kimész a házból és ha csöndben van jutalmazd. A falkavezérségi gyakorlatokra is fektess hangsúlyt és ha teheted vidd kutyasuliba.
Tehát viszonylag nyugis kutyára vágysz ami kicsi?
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Inkább igen,az ilyen bichon havanese,törpe uszkár ,valamilyen kistestű bulldog.
8/8 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne felnőttet venni, ami már le van nyugodva. A menhelyről befogadott kutyákat, ismerik a gondozóik, és sokkal hálásabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!