Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bullmasztiff menyire jó első...

Bullmasztiff menyire jó első kutyának? Ha következetesen nevelem kutya oviba és kutya iskolába viszem. Elég sokat olvastam erről a fajtárról. Kertes házban lakom de inkább bent aludna velem.

Figyelt kérdés

Menyire igaz hogy naponta több mint 2000g ennivaló kell nekik(ezt neten olvastam)?

Egy jó minőségű tápból is ennyi kell neki egy nap?

Lemozgatásra ennyi elég lenne neki ?

hajnalban 30-40 perc séta

délután 2-3 óra aktiv foglalkozás

este 1 óra séta

#kezdő #bullmasztiff #következetesség #kutya.első #kuya ovi #kuta iskola
2013. febr. 25. 14:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%

Igen, én is arra vettem :)

Az én kutyusom az "E" alomból van :)

2013. febr. 25. 15:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Amiket néztél kennelek, szánalmasak! túl tenyésztettek, és kicsi a fejük. a közelünkben kiállítás bajnok kutya kennel van, azt mondta a tenyésztő, hogy a kiállításon elvoltak ájulva a kutyáéitól milyen roboztus, igazi bullmasztiff-ok. adok privát levélben több infót, csak írj ha érdekel
2013. febr. 25. 16:04
 13/15 A kérdező kommentje:

Goldenbe jó áron adják a bullokat?

[link]

ez a kettőt nézztem de a goldenbe jobban tetszenek a kutyák meg ott több kan van

2013. febr. 25. 20:59
 14/15 A kérdező kommentje:

[link]

Még ö lesz a harmadik jelöltem

2013. febr. 25. 21:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Írok privit :)
2013. febr. 25. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!