Bullmasztiff menyire jó első kutyának? Ha következetesen nevelem kutya oviba és kutya iskolába viszem. Elég sokat olvastam erről a fajtárról. Kertes házban lakom de inkább bent aludna velem.
Menyire igaz hogy naponta több mint 2000g ennivaló kell nekik(ezt neten olvastam)?
Egy jó minőségű tápból is ennyi kell neki egy nap?
Lemozgatásra ennyi elég lenne neki ?
hajnalban 30-40 perc séta
délután 2-3 óra aktiv foglalkozás
este 1 óra séta
Első kutyás bullmaci gazdi vagyok :)
Nekem sikerült kifognom egy olyan egyedet, aki egyáltalán nem domináns, könnyen kezelhető.
Napi 2 kg kaja hülyeség, én BARF étrend szerint etetem (nyers étrend), még fejlődik a kutyusom, 1,5 éves, összesen napi 1,1-1,3kg körül van az adagja.
Jó minőségű tápból ennél jóval kevesebb kell.
Lemozgatására bőven elég ennyi, nem túl aktív fajta, még kevesebbel is beéri :)
7 éve ez a kedvenc fajtám.
Vagy szukába gondolkozom vagy pedig egy nem annyira domináns
egyedet kérek a tenyésztőtől.
Szuper :)
Én 15 évet vártam rá :D
Van már kennel, amelyik szimpatikus neked?
Most kezdem el nézegetni a kenneleket.
De ha te tudsz ajánlani egy megbízhatót akkor azt is meg nézzem.
nekem kanári-szigeteki bullmasztifom van. Szerintem nem egy problémás fajta...vagy legalábbis az enyém nem az :)
és szerintem nem kell neki annyi kaja amennyit te irtál.. :)
az én kutyimnak elég nagy a mozgás igénye(mondjuk mostmár nem annyira mert már 12 éves) de szerimtem az elég lesz neki amit irtál :)
én azt mondom nyugodtan vállalj be egy ilyen kutyát :D
Az a baj, h nagyon kevés tenyésztő rak fel pl. dp szűrésről eredményt, így csak azt tudom mutatni neked, akik nekem szimpatikusak.
Az én kutyusom a Golden Mastiff kennelből van, ő pl. nagyon ritkán frissíti a honlapját és nagyon kezdetleges neki, de telefonon v e-mailben elérhető :) Dp mentes egyébként a kutyusom, a szülők is azok voltak :)
Aztán nekem nagyon szimpatikus még a Glastonbury kennel, de ott már megnézném, hogy melyik párosításból vennék kutyust, mert ott van fent C-s csípőjű kutya is, én kizárólag mentes szülőktől származó kiskutyát vennék.
Ill. a Safety Of Flatland kennel, ami nekem még szimpatikus.
Milyen az a kanári-szigeteki bullmasztiff? :D
Keveréket akartál írni?
A binder of Diamondot
a huenla kennelt
tapiofirstbigbull.hu
és a golden masztiffot néztem meg eddig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!