Ti is a kutyátokkal alusztok? Nem szőrös nagyon a lakás?
Én is a kutyámmal alszok meg a vőlegényemmel,mondhatni tökéletes így.
Párom is mikor már lefekvéshez készül,ágy végéből magához hívja hogy hadd ölelje át,mert én úgy is később alszok mint ő:)
Tegnap is páromhoz bújtam,közöttünk meg a kutyám jó szorosan hozzám,hú nagyon megnyugtató érzés,mindig szaglászom őt mennyire jó illata van,meg ahogy piheg a mellkasomnál..
Amúgy nem szőrös,hát porszívózni alapból sokat porszívózok, ágytakaró délután fent van,ha sétából hazaér lábmosás után ne vizezze össze az ágyat,vedlésnél meg sokat fésülöm,szinte minimális a szőrhullás.
Hosszúszőrű kutyus így nem feltünő a vedlés,könnyű takarítani. Ellenben pl anyámnál a rövidszőrű kutya után szörnyű,mindenhova belekapaszkodik a tüskés szőr.
Intim perceknél sincs gond, tudja mikor van, már az elején bemegy az ágy alá,nem zavar minket:) Még azt is tudja mikor van vége,mikor jöhet fel.
2 bullterrierünk van,ágyban alvók.
Szőr van a lakásban,de gyakori takarítással nem zavaró.Akit meg zavar,legfeljebb nem jön hozzánk látogatóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!