Lakásban, vagy kis kertben tartott kutyáitoknak milyen játékai vannak? Akik picit nagyobb mozgásigénnyel rendelkeznek.
Leginkább az üres flakonokkal játszik az egyik, a másik nem szokott itthon játszani.
A séták során szoktam őket lefárasztani, akkor labdázunk, frisbee-zünk, gyakorolunk, stb. Itthon tanítom őket, de alapvetően nem a lakásban fárasztom le a kutyákat.
hú hát az az igazság mi eléggé gyűjtjük őket van vagy 80 db játéka.
De igazából csak azért veszem őket mert hatalmas örömöt szerzek neki vele,annyira boldog tőlük nem azért hogy lefárasszam:) Arra ott a séta,van apportírozós labdahajítónk pl jó időben kitünő fárasztási módszer,így télen inkább nagyokat sétálunk,lakásban meg azzal játszunk amit épp hoz vagy kérek tőle.
Szia!
Benti kutyám van "kemény" 3 kg össztömeg súllyal:) Izgága,játékimádó kis jómadzag:)
A labdákat minden mennyiségben - no nem méretben - gyüjtjük. Van amivel focizunk,kinti és benti "foci", van amit szívesen csócsál, de talán a testfelépítése miatt soha nem rágott szét semmilyen játékot, pedig egy hód veszett el benne.
Parkból begyűjtött fadarab gyűjtemény,amit időként "frissre" cserélek.
Babáknak való plüss rágóka - ezekben nem idióta csipogó van, csak amolyan szolid kis csörömpölő. Ezeket visszahozza, illetve bujócskázáskor szívesen keresi mert pont az ő mérete:)
Kong - ami egy gumihenger és csak hetente 1-2 alkalommal kap meg jó kis fincsi szárított hússal bányászásra.
Szoktunk huzgálósat is játszani: kötéldarabbal, vagy a "tigrinccsel"- ami becsületes nevén plüs kistrigris.
No meg igen sokat bujócskázunk - hehe én élvezem a legjobban 40 évesen - bár kicsi a lakás és kb. már minden dugi helyet ismer nagyon hamar megtalál:)
Kb. ennyi.
Viszont én sem hagyok neki semmit elől, ha kimondom a varázsszót: jáccunk?:) Akkor rohan a kincsesládájához és szépen lelülve várja, hogy ma mivel szórakozunk.
Kinti-benti kutya, 4,5 éves roti-nj keverék.
Udvaron egy sarokban van neki az összes, általa talált (!!!) focilabda és a hatalmas faágak...a házában van vmi régi textil játék.
A lakásban 1-2 szuszogó-csipogó-könnyen csócsálható játék van a helyén, amit simán lenyelhetne-szétrághatna, de intelligens állat révén nem teszi :)
A többi millió játék három hatalmas dobozban van.
Igazából egyedül nem sűrűn játszik...előfordul, hogy a lakásban rágcsálja a játékait, vagy ha az udvaron kerti munkát végzek, akkor magával focizik, botokat rág :D
Egyébként sétán szoktam lefárasztani, labdával, frisbeevel, gyakorlással, nyáron úsztatással...itthon nyugi van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!