Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Dobermann fázik télen?

Dobermann fázik télen?

Figyelt kérdés

Helo

nagyon tetszik a dobermann csak azért nem merek venni ,mert azt hallottam hogy télen fázna kinnt.

De én csak kinnt tudnám tartani...

Esetleg hőszigetelt házzal nem bírja ki a telet?

Azt tudom hogy nagyon sportos kutya,elég sokat sportolnák vele...

Esetleg akinek van dobermannja azzal szívesen beszélgetnék privátba...

2013. febr. 23. 18:17
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
51%
Mindamellett nem vitatom a belinkelt honlap tulajdonosának szakértelmét, annyiból elgondolkodtató ez a magyar vizslával , és ugy általában a vizslákkal kapcsolatban, hogy régi könyvek, filmek szerint, a vizsla mindig is a gazdájával élt a házban. vannak olyan fajták, amelyeknek sokkal nagyobb szüksége van a gazda közelségére, mint az a napi pár óta foglalkozás. Én ide sorolom a vizslát, és a dobermannt is.
2013. ápr. 3. 08:54
 42/46 anonim ***** válasza:
0%
Van nála rövid szőrű magyar vizsla és német vizsla is!!! Van amelyik "nyugdíjba ment" és kint élt. Nem vashordóba kell tartani, de az sem normális amit elvárnak fenti válaszolók is hogy ruhákat vegyek és csak cipőcskébe sétáltassam.
2013. ápr. 3. 13:30
 43/46 anonim ***** válasza:
én nem olvastam sem ruháról, sem cipőről.
2013. ápr. 4. 09:48
 44/46 anonim ***** válasza:
Ez szarkazmus akart lenni... de hogy a pulit is tartsa lakásba? Hagyjuk inkább a témát mert mindenki más.
2013. ápr. 4. 11:57
 45/46 anonim ***** válasza:
Nem mond mindenki mást. Aki ismeri és szereti ezeket a fajtákat és tudja, hogy nincs aljszőrük, ami hőszigetelne, az megfelelően tartja a kutyáit. Gazda centrikus állatok, így az még talán a kisebbik probléma, hogy teljesen ki vannak szolgáltatva a kertben az időjárás viszontagságainak. A lényegesebb, hogy igényli mind a dobi, mind a vizsla, de még az emlegetett puli is, hogy a nap nagy részében az ember mellett legyen. És kétlem, hogy egy kerti kutyával a gondos gazdi 2-3 óránál többet töltsön, ez pedig gyakorlatilag semmi.
2013. ápr. 4. 18:05
 46/46 anonim ***** válasza:
Mivel én gyarló emberi lény vagyok, így maradok a vadászgörénynél. :) Jobb nekem amúgy is kutya nélkül.
2013. ápr. 4. 18:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!