Dobermann fázik télen?
Figyelt kérdés
Helo
nagyon tetszik a dobermann csak azért nem merek venni ,mert azt hallottam hogy télen fázna kinnt.
De én csak kinnt tudnám tartani...
Esetleg hőszigetelt házzal nem bírja ki a telet?
Azt tudom hogy nagyon sportos kutya,elég sokat sportolnák vele...
Esetleg akinek van dobermannja azzal szívesen beszélgetnék privátba...
2013. febr. 23. 18:17
31/46 anonim válasza:
Teljesen lényegtelen, hogy ki ilyen-olyan koszorús mesterkiképző. ugyanis sok köze nincs ahhoz, hogy a a dobikat, hogy kell tartani. nem kerti kutya, és NEM lehet télen kint tartani. Aki ezt nem tudja elfogadni, az ne tartson ilyen fajtát.
32/46 anonim válasza:
Ha valamihez hülye vagy ne akarj már okosnak tűnni... am vizslákat tenyészt és azok is kint vannak tartva...De jó hogy mindenki hülye csak te nem...nem is magyarázok feleslegesen..
33/46 anonim válasza:
Én pedig már egy pár éve tenyésztek dobermannokat, ugyhogy részemről befejeztem.
34/46 anonim válasza:
Gondolom pink rucikában a kanapén tartva ... Pfff xD
35/46 anonim válasza:
36/46 sippara válasza:
Úristen, utolsó, gyönyörű :) esetleg privátban el tudnád küldeni a kenneled nevét? Most még nem, de később mindenképp szeretnék egy dobit és gyűjtöm a "szép kutyás" kenneleket :)
37/46 anonim válasza:
:) az kevés, hogy szép legyen. A jó agy, és az egészség a legfontosabb:)
38/46 anonim válasza:
Itt a pink rucis nyomorult, okoska. Látom okos vagy, gratulálni tudok, igazán. Ha ezek valóban a Te kutyáid!!! Ha mégsem, akkor ügyesen kerestél rá! És hihetetlen de igaz, még ő sem tartja lakásban a kutyáit: [link]
A képeket elnézve valószínűleg értelmezni tudod az eredményeket. Ja igen és ő az aranykoszorús kiképző is.
39/46 anonim válasza:
És kizárt dolognak tartom, hogy a kinti tartástól egy jól szigetelt kutyaházban baja lenne a kutyának. Amint látod, ezeknek sincs. Ez egy eltúlzott dolog szerintem. Felesleg vitázni rajta, mivel úgyis csak a saját igazadat fogadod el.
40/46 anonim válasza:
igy van, a netről mentettem a képeket, és nincs dobermannom sem, fejet hajtok, igazad van. nem kell bevinni a házba, sőt, még szigetelt kutyaház sem kell, elég egy vashordó. és akkor ki lehet irni majd a kérdést, hogy miért fáj 6 évesen minden izülete a kutyának. Istenem, csak az ilyen gazdajelöltek kerüljenek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!