Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Dobermann fázik télen?

Dobermann fázik télen?

Figyelt kérdés

Helo

nagyon tetszik a dobermann csak azért nem merek venni ,mert azt hallottam hogy télen fázna kinnt.

De én csak kinnt tudnám tartani...

Esetleg hőszigetelt házzal nem bírja ki a telet?

Azt tudom hogy nagyon sportos kutya,elég sokat sportolnák vele...

Esetleg akinek van dobermannja azzal szívesen beszélgetnék privátba...

2013. febr. 23. 18:17
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
78%
Teljesen lényegtelen, hogy ki ilyen-olyan koszorús mesterkiképző. ugyanis sok köze nincs ahhoz, hogy a a dobikat, hogy kell tartani. nem kerti kutya, és NEM lehet télen kint tartani. Aki ezt nem tudja elfogadni, az ne tartson ilyen fajtát.
2013. ápr. 2. 08:30
 32/46 anonim ***** válasza:
13%
Ha valamihez hülye vagy ne akarj már okosnak tűnni... am vizslákat tenyészt és azok is kint vannak tartva...De jó hogy mindenki hülye csak te nem...nem is magyarázok feleslegesen..
2013. ápr. 2. 14:15
 33/46 anonim ***** válasza:
69%
Én pedig már egy pár éve tenyésztek dobermannokat, ugyhogy részemről befejeztem.
2013. ápr. 2. 14:36
 34/46 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom pink rucikában a kanapén tartva ... Pfff xD
2013. ápr. 2. 14:59
 35/46 anonim ***** válasza:
78%

Tessék itt a pink rucis, te nyomorult.

[link]

[link]

2013. ápr. 2. 19:55
 36/46 sippara ***** válasza:
Úristen, utolsó, gyönyörű :) esetleg privátban el tudnád küldeni a kenneled nevét? Most még nem, de később mindenképp szeretnék egy dobit és gyűjtöm a "szép kutyás" kenneleket :)
2013. ápr. 2. 21:06
 37/46 anonim ***** válasza:
54%
:) az kevés, hogy szép legyen. A jó agy, és az egészség a legfontosabb:)
2013. ápr. 2. 21:36
 38/46 anonim ***** válasza:
13%

Itt a pink rucis nyomorult, okoska. Látom okos vagy, gratulálni tudok, igazán. Ha ezek valóban a Te kutyáid!!! Ha mégsem, akkor ügyesen kerestél rá! És hihetetlen de igaz, még ő sem tartja lakásban a kutyáit: [link]

A képeket elnézve valószínűleg értelmezni tudod az eredményeket. Ja igen és ő az aranykoszorús kiképző is.

2013. ápr. 3. 01:14
 39/46 anonim ***** válasza:
0%
És kizárt dolognak tartom, hogy a kinti tartástól egy jól szigetelt kutyaházban baja lenne a kutyának. Amint látod, ezeknek sincs. Ez egy eltúlzott dolog szerintem. Felesleg vitázni rajta, mivel úgyis csak a saját igazadat fogadod el.
2013. ápr. 3. 01:18
 40/46 anonim ***** válasza:
69%
igy van, a netről mentettem a képeket, és nincs dobermannom sem, fejet hajtok, igazad van. nem kell bevinni a házba, sőt, még szigetelt kutyaház sem kell, elég egy vashordó. és akkor ki lehet irni majd a kérdést, hogy miért fáj 6 évesen minden izülete a kutyának. Istenem, csak az ilyen gazdajelöltek kerüljenek el.
2013. ápr. 3. 07:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!