Mi a véleményetek a tesco-s kutyatápról?
Figyelt kérdés
Egyáltalán megvegyem,vagy ne? Érdemes ilyet adni a kutyámnak? Esetleg összekeverve főtt kajával?2009. szept. 8. 22:01
11/12 anonim válasza:
Tesco gazdaságos táppal én sem etetném a kutyámat, inkább keress valami olcsóbb középkategóriásat (ami bár lehet nem olyan olcsó mint a csíkos, de nem ártasz vele). Esetleg ha más nem, akkor az állatorvos véleményét is kikérhetnéd, hogy mitévő legyél. Sajnos mi se tehetjük meg hogy a legdrágább táppal etessük a kutyánkat, de kutyás boltban, igyekszünk elfogadható árú, de jó minőségű tápot választani.
Nálunk mondjuk a probléma meg is van oldva, egyszer nagymamám kérte hogy vigyünk a kutyájának egy zsákkal, amíg az jóízűen ette, és kutya baja sem volt (házikoszton nevelkedett), addig az én kutyám megszagolta, hátat fordított és elment, pedig nem egy finnyás kutya :D
12/12 anonim válasza:
Mi se vagyunk túl gazdagok de tescos tápot nem adnék a kutyámnak, akkor inkább adjál vmi ismertebb márkájú olcsó tápot neki... az ilyen tesco gazdaságos cuccokra nem bíznám se az én életemet se a kutyámét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!