Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti kikötitek a kutyátokat pl....

Ti kikötitek a kutyátokat pl. a posta vagy fagyizó elé amíg beszaladtok?

Figyelt kérdés
Soha nem vittem magammal. Mindig úgy féltettem őt. De néha jó lenne ha nem csak a megszokott környéken sétálnánk én meg közben elintézhetném a dolgom. Leányfalu és Tahitótfalu környékén lakunk.

2013. febr. 19. 23:12
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
65%

Nézd. Ellopni biztosan nem fogják akarni a kutyámat, mert nincs pénzben mérhető értéke.

Jó környéken lakom, kutya barát emberekkel, soha nem ért még semmilyen atrocitás a kutya miatt, nincsenek cigányok sem erre (bocsánat ha ezzel megsértek valakit, nem annak szánom). Mégis mi történhetne vele abban az öt percben amit bent töltök a boltban?

2013. febr. 20. 14:26
 42/50 anonim ***** válasza:
84%

Nem szívesen, de simán kint hagyom, ha muszáj.

50 kilós bulldog, nem mindenkivel barátságos, sőt kifejezetten rasszista, ezért félnek tőle, nagyon ritka, hogy bárki a közelébe megy. Bp.

2013. febr. 20. 15:17
 43/50 anonim ***** válasza:
75%

Eszembe sem jut.Úgy intézem,hogy külön a séta,külön a vásárlás,ügyek intézése.Pesti korunkban se tettem ilyet,de még itt a kicsi falunkban sem,pedig itt tényleg mindenki ismer minket.

Pesten a foxi-tacskó keverékem volt az,akit gond nélkül kint mertem hagyni,ha pár percre bementem a boltba.Még nyakörv se volt rajta.Nem hagyta,hogy bárki hozzáérjen,nem lehetett elvinni.

2013. febr. 20. 16:21
 44/50 A kérdező kommentje:
Ma megkérdeztema postán, hogy ha kutyával jönnék, be lehet e hozni arra a 2 percre. Nagyon kedves volt a hölgy, örült neki. Sőt! Engem igazából a posta dolog zavart. a Vásárlást én is kutya nélkül csinálom. De a séta közben ha még a csekket is be tudom fizetni az külön öröm lenne.
2013. febr. 20. 16:26
 45/50 anonim ***** válasza:
100%
Kiskutyákért ha kézbe van nem szólnak. Vagyis nekem se szóltak
2013. febr. 20. 16:34
 46/50 anonim ***** válasza:
51%
sokat járom az országot, B.Pestől ,Szegedig,Győr,és környéke,és mindíg kikötöm a kutyámat,évek óta! van ,hogy sokat vár ránk , de még soha nem próbálták ellopni .már megirtam,hogy nagy ,és erős,és pásztorkutya, és részvétem aki megközelíti 1,2 méteren belül:)én szóltam! agresszív ,és támadó szándékú lesz azonnal,ahogy ezt a fajtája szerint tennie kell, de meg van kötve:)vagy ,lehet ,hogy mifelénk nem igazán lopnak rotit??:)
2013. febr. 21. 07:51
 47/50 anonim ***** válasza:
100%
Azért szép lesz, ha egy figyelmetlen anyuka kisgyereke megközelíti a nagy és erős pásztorkutyád, aki agresszív ha közel mennek hozzá. Csak hogy tudd, azért te fogsz felelni.
2013. febr. 21. 09:14
 48/50 anonim ***** válasza:

nem , az anyuka fog felelni :) és okos ember ,nem köti ki a kutyát forgalmas helyen:)

én már rutinos vagyok, a kutyám jól nevelt , de az enyém így senkinek semmi köze hozzá, amikor vár rám :)

nyugodtan és hangtalanul . egyszerűen vár . ha valaki odamegy ,azt tegye saját felelősségére, hiszen a törvény engem ,és a kutyát védi, azokkal szemben aki szánt szándékkal és saját döntésük alapján odamennek egy kikötött, elszeparált, nyugodtan fekvő pásztorkutyához. ha pedig az egy gyerek, akkor csak esetleg nyálas lessz :)

ez a szülőkre nem vonatkozik:)

minden jól nevelt pásztorkutya alapból idegenekkel szemben bizalmatlan , de nyugodt és soha nem támadó !! .és ezt lehet komolyan is venni:)

szóval a kérdésre a válasz : igen ,én kikötöm:)

de én megtehetem , mert ilyen kutyám van ,és tudom ,hogy ezt sokan nem tehetik meg,egyszerűen a kutyusuk mérete miatt . ha yorkim lenne ,én sem tenném. de nem az van !

sokan itt félreértelmezitek a kutyák viselkedését. egy nyugodt ,jól nevelt,kutya ,tudja mikor hogyan viselkedjen, ha a gazdi nincs is jelen :)

2013. febr. 21. 18:33
 49/50 anonim ***** válasza:

Érte a kertbe is bemásztak:

[link]

2013. febr. 21. 21:11
 50/50 anonim ***** válasza:
85%
Ma két felnőtt kant kötöttek ki a bolt elé, az egyiknek sikerült kiszabadulni, jól összeverekedtek. A két gazdi rohant ki, az egyik oldalba rúgta a saját kutyáját és elvonszolta, folyamatosan ütve a pórázzal. A másik a saját kutyája vérző fülét törölgette, de nem bántotta.
2013. febr. 21. 23:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!