Ti kikötitek a kutyátokat pl. a posta vagy fagyizó elé amíg beszaladtok?
Nézd. Ellopni biztosan nem fogják akarni a kutyámat, mert nincs pénzben mérhető értéke.
Jó környéken lakom, kutya barát emberekkel, soha nem ért még semmilyen atrocitás a kutya miatt, nincsenek cigányok sem erre (bocsánat ha ezzel megsértek valakit, nem annak szánom). Mégis mi történhetne vele abban az öt percben amit bent töltök a boltban?
Nem szívesen, de simán kint hagyom, ha muszáj.
50 kilós bulldog, nem mindenkivel barátságos, sőt kifejezetten rasszista, ezért félnek tőle, nagyon ritka, hogy bárki a közelébe megy. Bp.
Eszembe sem jut.Úgy intézem,hogy külön a séta,külön a vásárlás,ügyek intézése.Pesti korunkban se tettem ilyet,de még itt a kicsi falunkban sem,pedig itt tényleg mindenki ismer minket.
Pesten a foxi-tacskó keverékem volt az,akit gond nélkül kint mertem hagyni,ha pár percre bementem a boltba.Még nyakörv se volt rajta.Nem hagyta,hogy bárki hozzáérjen,nem lehetett elvinni.
nem , az anyuka fog felelni :) és okos ember ,nem köti ki a kutyát forgalmas helyen:)
én már rutinos vagyok, a kutyám jól nevelt , de az enyém így senkinek semmi köze hozzá, amikor vár rám :)
nyugodtan és hangtalanul . egyszerűen vár . ha valaki odamegy ,azt tegye saját felelősségére, hiszen a törvény engem ,és a kutyát védi, azokkal szemben aki szánt szándékkal és saját döntésük alapján odamennek egy kikötött, elszeparált, nyugodtan fekvő pásztorkutyához. ha pedig az egy gyerek, akkor csak esetleg nyálas lessz :)
ez a szülőkre nem vonatkozik:)
minden jól nevelt pásztorkutya alapból idegenekkel szemben bizalmatlan , de nyugodt és soha nem támadó !! .és ezt lehet komolyan is venni:)
szóval a kérdésre a válasz : igen ,én kikötöm:)
de én megtehetem , mert ilyen kutyám van ,és tudom ,hogy ezt sokan nem tehetik meg,egyszerűen a kutyusuk mérete miatt . ha yorkim lenne ,én sem tenném. de nem az van !
sokan itt félreértelmezitek a kutyák viselkedését. egy nyugodt ,jól nevelt,kutya ,tudja mikor hogyan viselkedjen, ha a gazdi nincs is jelen :)
Érte a kertbe is bemásztak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!