Ti kikötitek a kutyátokat pl. a posta vagy fagyizó elé amíg beszaladtok?
Én a 3ból kettőt nyugodt szívvel. Az egyik keverék, mindig bilétával a nyakörvén kötöm ki, a nagyobbik beaglet szájkosárral a száján, mert nem enged senkit a saját közelébe, és elég hangosan tud ugatni amíg bent vagyok (innen tudom, ha valaki elvinné) viszont a kicsit nem merném, őt én is féltem még. Persze én is csak a beugrós boltokba, 5-10percet kibírnak.
És Bp-n is nyugodt szívvel kötöttem ki a keveréket, ismertek a környéken, tudták, hogy kihez tartozik és a kutyások általában ilyenkor figyeltek a másik kutyájára:)
Hát fagyizónál meg ilyeneknél csak lefektetem és otthagyom valahol ahol nincs útba.. Ha nincs 5percnél több.
Ha épp bevásárolnék valamit séta közbe akkor meg vagy én vagy a párom kint marad velük. De csak úgy direktbe nem viszem bevásárolni őket.. Kivétel a tesco amikor be visszük őket a fressnapfbe megmérni, de akkor is valamelyikünk el van kint a kutyával amíg a másik vásárol a boltba.
Én ki. Mindenhova jön velem, még dolgozni is, úgyhogy rendszeresen előfordul.
Nővéremmel is mindenhova megy a pulija. Ő ki sem köti a bolt előtt, csak szól neki, hogy maradsz, és a kutya marad. Már 12 éves és még sosem volt gond. Az én kutyusom még csak két hónapja van velem, remélem hogy egyszer mi is eljutunk egy ennyire erős kötődési szintre. :)
Én nem merném ott hagyni valahol kikötve. Félnék, hogy ellopják (nagytestű fajtatiszta, rendkívül barátságos mindenkivel).
Olyat már csináltunk, hogy kb. 5 percre bent hagytuk a kocsiban, de ez is 2x fordult elő (most télen), amikor nem kell attól félni, h hőgutát kap. Jobb időben már ezt sem tenném.
Jó Szandi majd ha megnő és lesz egy hatalmas vödör feje és kialakul benne egy komolyabb védő ösztön akkor nem kell majd féltened :D
Egyszer Dizit nem arébb fektettem le hanem a bejárat mellé. (még az elején:D ) A boltba arra lettünk figyelmesek hogy a bejáratot mindenki elkerüli úgy 2-3 méteres körzetbe.. 11hónapos körül volt :D és ő is barátságos emberekkel de ha éppen maradás van akkor maradás van.. és egy egyhelyben megkövült 40kilós kutya félelmetes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!