Ti kikötitek a kutyátokat pl. a posta vagy fagyizó elé amíg beszaladtok?
SZÖRNYŰ :( mármint hogy ettől kell félnünk, és tök jogosan.
Szerintem is mindegy hogy nagy vagy kicsi kutya.
Én vagyok a 3kutyás. Egyszer Anya mesélte, hogy amikor nem voltam otthon megkérdezték a két beagle-re, hogy milyen fajta, mennyi idősek, és tüzeltek-e már....
A két nagy már ivartalanítva van, a kicsi tavasszal lesz, de mondtam neki, hogy ha ilyenek felől érdeklődnek kamuzzon be mindenféle betegséget.
A középsőt pont attól mentettük meg, hogy "tenyészkutyát" csináljanak belőle..
Megvette egy fiatal pár 25ért, majd rájöttek, hogy nem bírnak vele, meg igazából a fülei miatt vették meg, márciusban lesz két éve, hogy egy hónapra rámbízták, hogy segítsek az alapokra megnevelni, aztán júniusban! igazából rájöttek, hogy mégse kell nekik a kutya, és el tudnák adni 20ért tenyészkutyának Németországba. Anyámék közölték velük, hogy biztosan nem (ja, az albérlőink voltak egyébként) mondták, hogy akkor fizessük ki. Apám meg elkezdett velük üvölteni, hogy amennyit ez a kutya evett, meg rongált az alatt az idő alatt, amíg nálunk volt inkább ők tartoznak. Ezzel le volt rendezve a balhé.
bocs az offért, csak katasztrófa, hogy ilyen emberek vannak...
Miért nem hasznos az a válasz, hogy nem meri kikötve hagyni valaki a kutyáját? Aki lepontozgat egy ilyen kérdésnél, az igazán kifejthetné a véleményét. Szerintem természetes, hogy az nem meri kint hagyni a kutyáját, akinek már próbálták ellopni, vagy csak egyszerűen félti a 'mai világban'.
Végülis mindegy, csak nem értem.
Biztos szeretné ellopni az illető és nem tetszik neki, h nálunk nincs esélye :D
Na jó, ez csak vicc volt. Úgysem fogja leírni a miértjét, ahhoz már gyáva, csak a piros kéz nyomkodása megy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!