Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti kikötitek a kutyátokat pl....

Ti kikötitek a kutyátokat pl. a posta vagy fagyizó elé amíg beszaladtok?

Figyelt kérdés
Soha nem vittem magammal. Mindig úgy féltettem őt. De néha jó lenne ha nem csak a megszokott környéken sétálnánk én meg közben elintézhetném a dolgom. Leányfalu és Tahitótfalu környékén lakunk.

2013. febr. 19. 23:12
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan, amit el lehet lopni, akkor nem. Én Budapesten lakom, de ki merem kötni, mert nem hiszem, hogy oda mernének menni hozzá. Ha meg mégis, hát nem sikerülne ellopni, mert nagyon bizalmatlan a kutya. :) De én is max üvegfalas gyszertár mellé, vagy kisbolt mellé, ami max 10 perc, minimum pedig 3.
2013. febr. 20. 11:32
 32/50 anonim ***** válasza:
100%
Igen, néha tőlem is kérdezgetik, hogy mennyit ér, én is mindig elmondom, hogy mentett kutya, ráadásul epilepsziás, folyamatosan gyógyszerezni kell, meg minden baja van, úgyhogy inkább az a kérdés, hogy mennyit kell rá költeni.
2013. febr. 20. 11:45
 33/50 A kérdező kommentje:

SZÖRNYŰ :( mármint hogy ettől kell félnünk, és tök jogosan.

Szerintem is mindegy hogy nagy vagy kicsi kutya.

2013. febr. 20. 11:47
 34/50 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a 3kutyás. Egyszer Anya mesélte, hogy amikor nem voltam otthon megkérdezték a két beagle-re, hogy milyen fajta, mennyi idősek, és tüzeltek-e már....

A két nagy már ivartalanítva van, a kicsi tavasszal lesz, de mondtam neki, hogy ha ilyenek felől érdeklődnek kamuzzon be mindenféle betegséget.

A középsőt pont attól mentettük meg, hogy "tenyészkutyát" csináljanak belőle..

Megvette egy fiatal pár 25ért, majd rájöttek, hogy nem bírnak vele, meg igazából a fülei miatt vették meg, márciusban lesz két éve, hogy egy hónapra rámbízták, hogy segítsek az alapokra megnevelni, aztán júniusban! igazából rájöttek, hogy mégse kell nekik a kutya, és el tudnák adni 20ért tenyészkutyának Németországba. Anyámék közölték velük, hogy biztosan nem (ja, az albérlőink voltak egyébként) mondták, hogy akkor fizessük ki. Apám meg elkezdett velük üvölteni, hogy amennyit ez a kutya evett, meg rongált az alatt az idő alatt, amíg nálunk volt inkább ők tartoznak. Ezzel le volt rendezve a balhé.

bocs az offért, csak katasztrófa, hogy ilyen emberek vannak...

2013. febr. 20. 11:53
 35/50 anonim ***** válasza:
83%

Miért nem hasznos az a válasz, hogy nem meri kikötve hagyni valaki a kutyáját? Aki lepontozgat egy ilyen kérdésnél, az igazán kifejthetné a véleményét. Szerintem természetes, hogy az nem meri kint hagyni a kutyáját, akinek már próbálták ellopni, vagy csak egyszerűen félti a 'mai világban'.

Végülis mindegy, csak nem értem.

2013. febr. 20. 11:56
 36/50 anonim ***** válasza:
74%

Biztos szeretné ellopni az illető és nem tetszik neki, h nálunk nincs esélye :D

Na jó, ez csak vicc volt. Úgysem fogja leírni a miértjét, ahhoz már gyáva, csak a piros kéz nyomkodása megy neki.

2013. febr. 20. 12:01
 37/50 anonim ***** válasza:
90%
Na jó, ezek a sztorik meggyőztek, mostmár inkább külön fogom intézni a bevásárlást, azt hiszem...
2013. febr. 20. 12:37
 38/50 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül a kisbolt előtt szoktam otthagyni. Üveg ajtaja van, pont a bejárathoz lehet kötni. Ha vannak bent, akkor megvárom azt a pár percet, míg végeznek és csak utána megyek be. A bent töltött fél perc alatt is folyamatosan lesem őt.
2013. febr. 20. 13:32
 39/50 anonim ***** válasza:
54%
Soha nem kötöttem ki és nem is tennék ilyet, mert nem viszem magammal. Ahol a kutya nem lehet a szemem előtt oda nem viszem el. Nem kell 24/7 a kutya fenekében lenni. Aki ilyet tesz az felelőtlen a saját kutyája és a társadalom felé is, akárki akármit mond. BÁRMI megtörénhet aztán utána már feleslegesen sír az ember.
2013. febr. 20. 14:16
 40/50 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem mondom, elég sok naív ember van... Az ellopáson kívül még ezer dolog történhet a kutyával, kapásból több sornyit tudnék felidézni... Az a kutya meg számomra nem is kutya aki hajlandó elmenni egy idegennel, ettől függetlenül soha a b*dös életben nem hagynám így egyedül sehol semmilyen kutyát.
2013. febr. 20. 14:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!