Ti kikötitek a kutyátokat pl. a posta vagy fagyizó elé amíg beszaladtok?
Dehogynem, csak akkor nem hagytam kikötve, hanem többen voltunk:)
Egyedül pedig igenis kibírom, fagyi, üdítő, nyalóka, miegyéb nélkül.
A kérdés pedig arra irányult, hogy kikötnéd-e a kutyád akárhol, nem pedig hogy álldogálsz-e vele a közértnél stb.
16-os vagyok.
Nekem is fajta tiszta kutyám van, de ebből a szempontból szerencsére szépséghibás, másfél szemű, és ez elég látványos. És mégis kinek kéne egy másfél szemű kutya. :)
Joey már így is 50 kg :)
Barátságos mindenkivel, aki felé is barátságosan közelít, egyéb esetekben "bekapcsol" a védőösztöne :)
Na de, ha vki magához édesgeti és úgy viszi el... :S
Inkább nem kockáztatok, annyi kutyalopást hallani/olvasni a neten.
Nem, mivel pont ilyen szituban már próbálták ellopni a kutyám. Szerencsére kiláttam az üvegajtón és az illető után tudtam rohanni, aki úgy meglepődött, hogy azonnal elengedte. Még egy darabig követett minket, ezért nem is hazafele indultam, hogy ne láthassa merre lakunk.
Hűvösebb időben előfordul, hogy a kocsiban hagyom őket pár percre, de felügyelet nélkül utcán soha többet!
ismertem egy kutyást,kistestű kutyusa volt, szeretni való édes, szelíd. mindíg együtt mentek a boltba ( forgalmas, nagy parkoló,stb) a kutyust kikötötte a bolt bejáratához közel cc: 10 m-re. mégis ellopták !!!
én mindenhová viszem magammal,( pósta-bolt-önkormányzat-bárhová) és mindíg kikötöm ! lefektetem ,leültetem ,és vár rám, ha kell 1-1,5 órát. ez teljesen mindennapi dolog nálunk. de ő egy nagy -erős kutya,aki KIZÁRÓLAG ISMERŐST ENGED MAGÁHOZ! egyszerűen tudják az emberek, a mérete miatt,hogy nem érdemes próbálkozni. a trükk : hová kötöm ki ! soha nem oda ,ahol mennek az emberek, a legjobb kisebb füves terület, ahol van egy fa, vagy bármi ahol a kutya is biztonságban van!! ha kell a bejárattól 50-60 méterre! volt rá eset,hogy hergelték, hogy meg akarták simogatni,kikötött állapotban, de egy két erőteljesebb ugatás,vagy vészjósló morgás, és egyből tisztelet veszi körül:)
ha kistestűm lenne, én sem merném kikötve hagyni! vagy keresnék egy nagyobb kutyát és mellé kötném:) sajnos ma M.országon , csak a nagy erős kutyákat nem lopják el:( a kisebbeket igen .
Kedves 26os mondok neked egy elkeserítő hírt.. A nagy kutyákat is lopják...
Azért egyébként hogy ugat és agresszívan reagál közeledésre meg a közteresek szólni fognak idővel. :/ persze már ha olyan helyen laksz ahol járnak közteresek.
Az én kutyám is valószínűleg egy lopott kutya.
Egy szaporítótól lett elkobozva huszadmagával együtt. A legtöbb kutyában volt chip, benne nem. Amikor meglettek a gazdik, mindegyikről kiderült, hogy lopott. Bolt elől tűntek el, kertből tűntek el, stb...
Viszont mivel a szaporítónál töltött évek alatt a kutyám "selejtté" vált, ezért most nem kell attól tartanom ,hogy megint ellopnák. Nem eladható, mert olyan látványosan beteg az egyik szeme, és mivel ivartalanítva lett, ezért már szaporításra sem alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!