Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet, hogy a bajsza levágása,...

Lehet, hogy a bajsza levágása, és nem a fél szeme miatt megy a kutyám neki dolgoknak?

Figyelt kérdés

Nemrég feltettem egy kérdést, amiben arról kérdeztem, hogy lehet e abból baj, hogy a fél szemére vak kiskutyám neki megy dolgoknak.

Ő egy uszkár, és pont akkoriban lett megnyírva uszkárosra (az arcán is ki lett nyírva a szőr, tehát a bajsza is), amikor feltűnt hogy sok mindennek neki megy.

Most viszont már majdnem teljesen visszanőtt a bajusz, és napok óta nem ment neki semminek. Lehet, hogy nem is a fél szeme az ütközések oka, hanem a bajusz hiánya?

2013. febr. 19. 22:12
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ok, köszönöm a válaszokat. :)

Ennek örülök, mert szeretem a kis uszkár buksiját, sajnáltam volna ha nem nyírathatom így.

Azért majd a legközelebbi nyírásnál majd megfigyelem, hogy nem lesz e ügyetlenebb megint, az majd mindent eldönt.

2013. febr. 20. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!