Lehet e baj abból, hogy félszemére vak kutyám neki megy dolgoknak?
Úgy napi 2x-3x biztosan lefejel valamit. Néha prüszköl utána, de leginkább mint ha meg sem történt volna.
Lehet ettől valami baja?
Tuti. :)
Oldalról szokott neki menni dolgoknak, mindig a rossz szeme oldalán. Pl az ágy sarka. Le akarja vágni a kanyart, de nem jön össze neki, hanem lekoccolja. Mondjuk az ágy nem is gáz, de van amikor az ajtót is eltalálja így, vagy más keményebb dolgokat.
Nem, nem mi vagyunk a macskások.
Póráz nélkül sétál, úgy hogy tök vak? Komolyan???
Ezt elég megnyugtató hallani, ugyanis a jó szemén meg kezdődő szürke hályog van.... :(
Ezt tényleg nagyon jó hallani. :) Bár remélem nem vakul meg végül a kutyus, a doki azt mondta, hogy nem biztos hogy romlani fog a szürke hályog, meg ha nagy gáz van, azt hiszem meg is lehet műteni.
Majd kikérdezem a dokit, csütörtökön megyünk vissza. Csak múltkor annyi rossz hírt kaptam, hogy teljesen lesokkolódtam, képtelen voltam összeszedni a gondolataimat, így szinte semmit nem is kérdeztem meg, azért is tettem fel az utóbbi napokban rengeteg szemproblémával kapcsolatos kérdést.
Tudom, ők nem fognak összetörni emiatt.
Csak hát van egy csomó dolog amit imád csinálni, és nem hiszem hogy vakon menne. Pl annyira szeretem amikor sétálunk, ő el van engedve én meg dobálom neki a labdát, ő meg szökdécselve szalad utána, aztán hozza vissza. Annyira boldog olyankor, nem akarom hogy ezt ne tudjuk csinálni többé. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!