Lehet e baj abból, hogy félszemére vak kutyám neki megy dolgoknak?
Figyelt kérdés
Úgy napi 2x-3x biztosan lefejel valamit. Néha prüszköl utána, de leginkább mint ha meg sem történt volna.
Lehet ettől valami baja?
2013. febr. 11. 11:48
11/16 anonim válasza:
Hidd el minden áthidalható, pl olyan labda aminek hangja van, és olyan hely amit ismer:-)
12/16 A kérdező kommentje:
Már most is olyannal játszunk aminek hangja van, imádja. :)
Hát ezért remélem nem kerül erre sor, de ha megtörténik én akkor is ugyan így szeretni fogom és mindent meg fogok tenni érte. Bármit megteszek érte hogy boldog kutya maradjon. :)
2013. febr. 11. 14:27
14/16 anonim válasza:
Csinálhatsz neki olyan labdát is,hogy teszel bele valami elég erős illatú dolgot, mondjuk levendulát és akkor a hangon kivül a szag is segít a kutyusodnak megtalálni a labdát. :)
Csak ne kaját rakj bele, mert akkor azt ugye kiakarja majd venni :D
15/16 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, köszönöm az ötleteket. :)
2013. febr. 11. 14:37
16/16 anonim válasza:
Az én vizslám is vak. Zöldhályog van mindkét szemén+ szaruhártyafekély.Sokszor nekimegy bizonyos dolgoknak, bár megszokott környezetén belül egyre kevesebbet. Járunk sétálni, van, hogy elengedem, de megyek mellette és , ha mondom, hogy : vigyázz!, akkor lelassít. Igaz pont ma nem fogadott szót és egy pillanat alatt elém vágott és nekiszaladt egy vasoszlopnak. Nem lett szerencsére semmi baja, de én nagyon megijedtem. Sokkal élesebb lett a szaglása és a hallása, mióta vak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!