Mit csináljak vele? A hátterét a dolgoknak sajnos nemtudom teljesen elmondani ezért kérlek a kérdésre válaszolj ne kötözködj!
szüleim miatt.
na meg, mivel egyedül van itthon mikor iskolában vagyok, nincs aki levegye róla mikor kell.
nagyvonalakban ennyi, de tudnék róla regélni órákig. :)
köszi a válaszokat!
Dehogy tegyél rá takarót. Szeretik az esőt. Nálunk ilyenkor 35 ló áll kint az esőben, lógatva a fejét, és egynek sem jut eszébe a beálló alá menni és az istállóba sem akarnak bemenni.
Megfázni nem fog, a szőre lepergeti a vizet. Ha ilyenkor visszaborzolod, látod, hogy az aljszőr száraz.
Csak mert aztmondják megfázik a veséje.
Nost a mi ügyünk nem egyszerű. A szüleim "városi" felfogásúak, kb. addig vannak az udvaron amíg kiszállnak a kocsiból és bejönnek. Nem foglalkoznak az állatokkal. Enyém a ló, de még csak nem is etethetem, mert nem engedik, hanem járnak hozzánk etetni az állatokat. Bonyolult ez az egész, de azthiszem ha eddig nem volt baja akkor tényleg nem lesz ezután sem.. Csak zavar, hogy csurom víz a ló. Bár ha ráteszem a vizes szőrére a kezem, szinte meleg, szóval lehet még melegíti is, akkor lenne gond ha hideg lenne mert akkor már fázna..
Nekem is van egy lovam, és ő is volt már sokszor kint sőben a karámban.:)
Semmi baja nem lesz, nyugi.:)))
Amúgy ha megkérdezhetném, milyen fajtájú a paci?:D
És hogy hogy nem etetheted?:O
Szüleid félnek h bajod lesz?:(
Háát ez jó...
El mondom h én hogy állok...:D
Édesapám lovasoktató volt fiatal korában, aztán felhagyott vele... Nagyon jó lovas volt, és most is az.:)
Most is van 6 lovunk, (köztük az én drága lovacskám:) )
És én etethetem őket meg minden, viszont nem lovagolhatok, és nem akar megtanítani, mert félt. Pedig ő nagyon sok embert megtanított már, csak pont ezért félt sajnos...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!