Kiskutya székletében vér (képpel). Belével vagy a végbelével lehet baj?
fotó:
Kérem aki hozzáértő az írjon.
Az állatorvos azt mondta kiskutyáknál előfordulhat (csak telefonon beszéltünk vele) minden oltást megkapott.
13 hetes.
Evett: Junior kutyatápot (darling) junior konzervvel. ÉS 1-1 jutalomfalatot
Ivott : Víz
Ezen kívül sajnos mindent megkóstol,megrág, nemrég élt itt egy felnőtt kutya így a legeledugodtabb helyekről elővarázsol csontmaradványokat, de igyekszünk résen lenni és mindent elvenni tőle.
A genny mit jelenthet? Eddig azt hiszem ilyet nem láttam benne.
Szerintem 1 napig koplaltasd, igaz kölyök kutyánál ez nehéz:S majd 2-3 napig csak rizst adjál neki és akkor elvileg el fog múlni..
Ugyan ez volt az én kutyámmal is csak ő 4-5 hónapos lehetett amikor a kakija véres volt és akkor mondta az állatorvos, hogy 1 nap koplalás 2-3 nap rizs és ha ezután is véres lesz akkor elkezdi kezelni.. szerencsére elmúlt!
szerintem azonnal vidd állatorvoshoz!!!!
és főleg egy másikhoz!
egy véres székletet nem lehet telefonos ügyintézéssel elrendezni!!!
mi az, hogy elfordulhat?????
ez nem olyan, mint a rágcsálás!
Hát ez a koplalás téma remélem sikerrel járna ha bevállalnánk, de ez a kis kutya olyan beles...
Eszméletlen sokat enne... :)
MA reggel már a gatyánkat húzta annyira várta, hogy ehessen
Mit értesz "normális" táp alatt? Milyet vegyünk?
Féregtelenítéssel hogy álltok?
Az én állatorvosom sem kapott sokkot, ő is a rizst ajánlotta. Ha beteg a kutya nem téma, hogy mennyire éhes és mit szeretne enni. Azt és annyit kell egyen ami segít megszüntetni a véres székletet.
Ami a tápot illeti, a Darling valóban nagy semmi, jó drágán, főleg a konzerv, nézd csak meg az összetevőit. Itt nézz körül: [link] Ár-érték arányban pl. a Brit Premium nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!