Kutyámnak megy a hasa és a székletében apró fehér pöttyök vannak (kb. gombostűfej nagyságú). Mi lehet az? Baj van?
Féreg. Szerintem venni kell neki féreghajtót, de a biztonság kedvéért hívd fel az állatorvosotokat, hogy megerősítse a dolgot. Egy telefonhívás kb. 100 forint, ennyit megér. :)
Esetleg kavics is lehet, azt néha én is találok az én kutyáméban, de azért nem "pöttyös" a széklete.
1. vagyok.
Nem jelent semmit. A féreghajtó nem megelőzésre való, hanem a már meglévő férgeket hajtja ki.
Ráadásul nem havonta kell adni a kutyának, hanem beadod, majd ha férges, akkor ismét adsz neki egyet 2 hét múlva. Ha csak havonta kap, akkor a lárvák (vagy mik) annyi idő alatt kikelnek, és tovább szaporodnak, újabbakat raknak le, és 1 hónap múlva megint csak a férgek jönnek ki, a lárvák maradnak. Remélem érted, nem tudom megfogalmazni.
Szerintem hívd fel az orvost, az a tuti, és nyugi!! :)
Jó babázást! :)
El tudom képzelni, hogy megemésztetlen táp van a székletében.
Amikor a kutya hasa megy akkor általában olyan grízes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!