Ma vásárolt 3 hónapos németjuhász kiskutya székletében vér, és a széklet mellett pár csepp élénk piros vér. Mi lehet vele? Állatorvoshoz vigyük?
Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 13:24
1/9 anonim válasza:
Ha veled történne hasonló elmennél orvoshoz? Igen? ... Szerintem egyértelmű a válasz..
2/9 anonim válasza:
Mindenképp állatorvos! Lehet, hogy kicsit szorulása volt és nagyon erőlködött- ilyen esetben az embereknél is megesik- de ha cseppekben jelentkezik a vér, ott nagyobb baj is lehet.
3/9 Csivibaba válasza:
Azonnal vidd orvoshoz!!! Nem is értem, hogy ez miért kérdés...?!?!
Egyébként nem értem. Ahonnan hoztad, ott nem vették észre, hogy véreset kakil az a szerencsétlen kutya??
Írd meg mindenképpen légyszi, hogy mi lett vele!
4/9 anonim válasza:
Mielőbb állatorvos,mint a többiek mondták.Tenyésztőtől vetted?Oltások rendben vannak?
5/9 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy orvoshoz kell vinni! Ha normális tenyésztőtől van a kutya (bár 3 hónaposan nem hinném), akkor ez nem fordulhatott volna elő!
6/9 anonim válasza:
Akár parvos is lehet,ilyenkor minden perc számíthat!
7/9 anonim válasza:
Vigyétek orvoshoz, de azért nem kell a legrosszabbra gondolni. Az enyémet megkérdeztem a témában, mert tápváltáskor nálunk is jött némi friss vér. Azt mondta, hogy nincs jelentősége, a táp miatt van, adjak neki rizst - bár ezzel nagyon nem nyugtatott meg. Egyébként férgesség miatt is lehet.
8/9 A kérdező kommentje:
mindkét oltás be van adva s féregtelenítve is van (meg van a kiskönyv)
2013. febr. 17. 20:20
9/9 Csivibaba válasza:
Voltatok dokinál? Hogy van a kutya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!