Azért mert semmi kedvünk támogatni, hogy a kutyának és a kutyáknak rossz legyen. Ha valaki ennyit sem tud...
2009. szept. 8. 16:07
14/54 anonim válasza:
Azért nem a kérdésre, mert nem akarjuk támogatni azt, hogy valaki szaporítson, növelje a felesleges kutyák számát ebben a primitív országban. Miért akarod elletni???? Hátha belehal? Milyen gazdi vagy te? Te nem szereted a kutyádat!!!! Tudtad, hogy negatív válaszokat fogsz kapni?? Honnan? Van sejtésed arról, hogy mekkora hülyeség amit csinálsz? Hozz ki egy kutyát a menhelyről, a szuka kutyádat ivartalaníttasd és rögtön felelősségteljesebb tulajdonos leszel (bár gondolom nem akarsz az lenni, a kutyád nem érdemel meg téged!)
2009. szept. 8. 16:12
15/54 anonim válasza:
Kedves Réka!
Attól, hogy "szerinted" van valami valahogy, még nem biztos, hogy az valóban úgy van! Akik az esztelen elletés ellen kampányolnak, azoknak sem a saját okos kis fejecskéjükből pattant ki, hogy ez nem jó, hiszen vannak szakemberek, akiknek ez az életük, ezt tanulták, ezt kutatják és "szerintem" ők jobban értenek hozzá, mint Te. Ha csak ilyen "szerintem" jellegű gondolataid vannak, akkor előbb inkább olvass utána. Pl. az Állatorvosi Kamara ebben a témában tett állásfoglalása jó kiindulópont lehet.
2009. szept. 8. 16:41
16/54 anonim válasza:
Ne haragudj, de feláll a szőr a hátamon attól, ha valaki lány- és fiúkutyáról beszél. A kutya nősténye a szuka, a hímje meg a kan. Sajnos ma ott tartunk, hogy a kutyával különböl beszélnek egyesek, mint az emberekkel.
2009. szept. 8. 17:03
17/54 anonim válasza:
Kedves előző. A kutyák valóban kanok és szukák! De mit fáj az neked, hogy valaki aki szereti a kutyáját? Miért beszéljek egy idegen emberrel szebben mint a kutyámmal? Nekem a kutya családtag, ugyanúgy szeretem mint a családom. Az idegenek meg nem érdekelnek. Még jó hogy szebben beszélek a kutyámmal, és szerintem más kutyások is így vannak evvel... Most lehet berzenkedni.
2009. szept. 8. 17:13
18/54 A kérdező kommentje:
Nagyon jól tudom, hogy a lány kutya szuka, a fiú kutya pedig kan. De sztem az az én dolgom, hogy hogy írom le vagy hogy ejtem ki a számon!
Szeretem a kutyámat, és nem kínozni akarom. Nem akarom esztelenül elletni, többször nem is szeretném. Nem találnék gazdákat nekik. Fajt tiszta a pulim, igaz nincs törzskönyve, de engem az nem érdekel. Oltva van, féregtelenítve van, és igen is nagyon szeretem!!!!!!!!!!!!!!!! És fajtiszta.
Én kisvárosban élek, és csak is olyan embernék adnék kiskutyát, akiről tudom, hogy rendes. Én is így kaptam a pulikutyámat. Lehet, hogy nektek rossz tapasztalatotok van! Nekem nincs!
A kutyám 4 éves lesz.
2009. szept. 8. 20:10
19/54 A kérdező kommentje:
És köszönöm a kedves kommentárokat!
17/L
2009. szept. 8. 20:11
20/54 anonim válasza:
Réka vagyok. Nem értem, hogy miért engem támadtok. Írtam, hogy "szerintem", ami ugye azt jelenti, hogy a saját véleményemet írom le. Én a kérdezőnek írtam és nem nektek. De ti csak OFFoltok, ahelyett, hogy a kérdezőnek adnátok tanácsokat. Tisztelet a kivételnek. Szerintetek csak a törzskönyves kutya szaporítható? A többi selejt? Szerintem ha egy kutyának jók az adottságai igen is szaporítható függetlenül attól, hogy törzskönyves e.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!