Vemhes kutyánál eláll a vérzés, vagy tovább tüzel?
Egy cocker spánielem van,összeragadt egy másikkal,azóta nem hagyja magát,de a vérzése nem állt el.
Ha továbbra is tüzel lehet vemhes?Vagy ez így természetes?
Basszus, hülye vagy?
Vidd orvoshoz ...
Nem,hülye nem vagyok,talán csak első benti kutyám,udvaron lakóknál nem tünt fel ilyesmi,ebből adódóan nem értek ehhez.
Ivartalanítani nem akarom,kölyköket még szeretnék.A kutyus még fiatal.
Jézusom,ennyi "tudással"minek akarsz szaporítani?
Hallottál már arról,hogy a már meglévő spánielekből is van rengeteg gazdi nélkül?
Egyébként gondos gazda kinti kutyánál is észrevesz ilyesmit,és dokihoz fordul a problémával!
Ha szerencsénk van,a kutyád többet nem is lehet vemhes.
Muszáj tönkretenned a gondatlanságoddal a szerencsétlen kutyádat?
A kérdést azért tettem fel,mert érdekel a HOZZÁ ÉRTŐK véleménye.Akik azért járnak ide,hogy oltsák a másikat,kíméljenek.
A kutyámat nem szarom le,csak azért mert nem értek a tüzeléshez.Hogy minek akarok szaporítani...Nem hiszem,hogy a kritikusoknak van közük hozzá.
Tehát köszönöm az értelmes válaszokat,És jóéjt a szájhősöknek.
Nem..Ez a szó semmit :)
Ha ennyi sok az okos,kérdeztem állatorvost.Szerinte pár napig még természetes. Csak engem zavart.
Ezért tettem fel a kérdést,talán tapasztalatból valaki többet tud...De úgy látom itt csak vitázni lehet...
Hát szánalmas,hogy ezzel töltitek az estét.Hallottatok már emberiségről???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!