Miért nem való a kutyának kenyér?
Figyelt kérdés
csak azért kérdezem, mert ő nagyon szereti nasiként elrágcsálni a száraz kenyeret és azt hallottam, hogy a kenyér és tészta lehetőleg ne képezze a kutyusok kajájának részét sem.Ezt egy állatorvos mondta.
De az csak szénhidrát, annyit meg nem eszik meg hogy hizzon. Meg szerintem tisztitja is a fogát.
2009. szept. 7. 21:22
1/4 anonim válasza:
Lehet neki adni de csak nasinak és ne rendes kajának és persze nasinak se sokat.Baja nem lesz tölle.
2/4 anonim válasza:
A kutya ragadozó, ami húsevöt jelent - a kenyér meg nem hús.
3/4 anonim válasza:
Nagyon kevés tápanyagot (szinte semmit sem) tud csak felhasználni a kenyérből egy kutya. Csak átmegy rajta, és kész...
De ha csak szereti rágcsálni nasiként, akkor lehet neki adni nyugodtan a normális kaján kívül, baja nem lesz tőle, max többet kakil, mert ugye hasznosítani nem tudja...
4/4 anonim válasza:
Az én egyik kutyusom is "kenyérmániás". Imádja a száraz kenyeret nasinak. Minden nap kap belőle, bármire képes érte. 2 éves, eddig még nincs baja tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!