Szeretnénk egy kutyust június környékén hoznánk el. Vagy legalábbis nyár elején.
Panel lakásban lakunk, semmiképpen nem szeretnénk a divatkutya kategóriába beleesni. Hogy csak azért tartunk kutyát mert mindenkinek van. A lányomnak szeretném venni. Régen is volt egy keverék kutyusa, de mióta ő meghalt önbizalom hiányos, fél az emberektől, utálja a közösségeket.Mindig is felelős kutyatartó volt és az is lesz. Remekül bánik a kutyákkal, ő a falkavezér és mindenre megtanítaná. Most egy fajtatiszta kutyát szeretnénk. Kis termetűt,és semmiképpen sem yorkie,csivava, bichon. Elkerülnénk az ilyen kutyákat. (Tudom, minden nevelés kérdése hogy milyen, de a lányom nem szimpatizál ezekkel a kutyákkal)
A Border és Golden túl nagy hogy lakásban tarthassuk sajnos.
2013. febr. 17. 15:39
5/12 anonim válasza:
Ha kellően tud és akar vele foglalkozni a lányod, akkor a törpe schnauzert ajánlom. Kistestű és lustább fajták még a boston terrier, francia bulldog... Törpe uszkár esetleg...
2013. febr. 17. 15:40
6/12 anonim válasza:
5ös vagyok.
Esetleg valamelyik spániel...
2013. febr. 17. 15:42
7/12 anonim válasza:
Én tacskót ajánlanám, hiszem megfelelő szocializációval lesz egy nagyon ragaszkodó, kedves kutyusa a lányodnak. Nem tömegcikk, főleg, ha a hosszúszőrű változatot kapja. Nekünk fekete-cser rövidszőrű tacsink van, nem a törpe változata.
2013. febr. 17. 16:36
8/12 anonim válasza:
Mopsz , máltai ...
2013. febr. 17. 17:50
9/12 anonim válasza:
Törpe uszkár, palota pincsi, ha eleget tudtok vele foglalkozni valamilyen terrier. Szinte ugyan olyan vagyok mint a lányod és 4kutyánkból kettő kistestű: egy pincsi és egy terrier keverék. Nagyon szeretem őket, a pincsi kölyökként került hozzánk 3éve igazi, hű társam. Igaz azt mondják nem valami okos nem adnám semmi pénzért. Nagyon sok szeretetet ad nekem, mindig mellettem szeretne lenne. Ha átmegyek a szomszédba ott kuncog és várja hogy haza menjek.:) Egyszerűen imádni való és nagyon szófogadó is.
2013. febr. 17. 18:10
10/12 anonim válasza:
Uszkár. Iszonyat okos, és ha a lányos élvezi hogy taníthatja a kutyát, akkor az uszkár ebben nagyon jó partnere lehet. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!