Ház és telek őrzésére milyen fajta kutyát ajánlotok?
Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 05:44
1/10 anonim válasza:
Az a baj, ha beakarnak törni, akkor egy kutya nem fog megállítani senkit. Megmérgezik és kész.
4/10 anonim válasza:
nem tudom, de menhelyről hozz :(
5/10 anonim válasza:
Mindenképp vmilyen pásztorkutyát.Kuvasz,komondor,kaukázusi,..stb.
Ezek a legtökéletesebbek a feladatra.
6/10 anonim válasza:
Távfelügyelet.
"A szolgálatot teljesítő akciócsoport max 15 percen belül a védett objektumhoz ér"
Bizonyára igaz ez akkor is ha 0m látótávolságú köd van,vagy tükörjég aszfalt..stb.. :-)
Ennek az időnek egyébként a töredéke elég,ha tudom hogy mit és hol kell keresnem.
7/10 anonim válasza:
Hát egy kutyát ma már nem nehéz kiiktatni. Ha egyáltalán olyan beállítottságú, hogy megvan benne az ösztön, még akkor is megmérgezik vagy agyonütik egy téglával és csá.
8/10 anonim válasza:
megkérdezhetem azt a jóképességűt, aki lepontozta a menhelyes válaszomat, hogy miért tette? :)
9/10 anonim válasza:
"is megmérgezik vagy agyonütik egy téglával és csá."
Egy megfelelően nevelt és képzett kutya CSAK
a gazdájától fogad el ételt,ergo a mérgezés nem játszik.
A leglomhább kutya reakció ideje is kb 2X az eberének,
mire te lendületet veszel a téglával,már hiányzik egy darab a combodból..utána néhány percen belül elvérzel..
10/10 anonim válasza:
Amerikai akitát,nagybátyámnak most 2.5 éves a szukaja.Direkt ezért vette ezt a kutyát mert erős,impozáns,hatalmas és rendkívül okos és van benne ki vagyok mi vagyok a komondort szétkapná.Ugyanis nagybátyámhoz mikor dolgozni volt, 2 hete betörtek az indiánok 1 amstaffal ráuszítottak az akitara,a kutyam megfojtotta a amstaffot pedig az indiánők ütötték verték.Utána beakartak törni a házba mert hátha "le van foglalva" a kutya...az Akitám elkapta őket is bár bajuk nem lett mert megjött a rendőrség és nagybátyám és nagyon büszkék voltak Vénuszra.Ennyit az amstaffok pitbullők stb kutyákról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!