Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajánlotok ami...

Milyen kutyát ajánlotok ami véd de jól megvan más kutyákkal is?

Figyelt kérdés
Már írtam az előző kérdésemben is hogy van egy 4 éves labradorom, csak annyi gond van vele hogy túlságosan barátságos MINDENKIVEL. Ezért szeretnénk egy olyan kutyát ami családbarát hűséges és azért véd is. Tehát amelyik nem bántja a labradort és a családot sem. Eddig kaukázusit akartunk, de arról letettünk mert túl veszélyesnek tűnt az előző kérdésben írt válaszokból.
2013. jan. 27. 09:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha megfelelő nevelést kap, akkor akár dobermann is lehet. Nekem vizslám van, elég jó házőrzőnek. Egy ismerősömnek a vizslája mellett kaukázusi van. Szóval minden csak nevelés kérdése!
2013. jan. 27. 09:34
 2/12 anonim ***** válasza:
A bernáthegyi, berni pásztor , újfundlandi kiváló gyerekek mellé, a termete és a hangja is elég nagy hogy féljenek tőle. De ezek a kutyák is természetesen megfelelő nevelés mellett válnak jó családi kutyává.
2013. jan. 27. 09:38
 3/12 anonim válasza:
0%
Border collie kicsit drága,de eszméletlen okos.
2013. jan. 27. 09:40
 4/12 anonim ***** válasza:

a border nem véd...

Ajánlom a német juhászt, de csak tenyésztőtől, mert szegényeket már agyonszaporították, és elég betegesek azok, amiket olcsón tudnál venni

2013. jan. 27. 10:19
 5/12 anonim ***** válasza:
a dobermann nem házőrző!!!!
2013. jan. 27. 10:22
 6/12 anonim ***** válasza:

Minden nagytestű kutya veszélyes lehet ha nem foglalkoznak vele megfelelően. Amelyik meg nagy bamba, az meg nem fogja a házat őrizni.

Én javasolnám a komondort, mert az emberekben él az a tévhit, hogy veszélyes kutyák, miközben nem azok, sőt, nagyon kedves, játékos kutyák. Néha meg kell nyírni őket és akkor kifogástalanul néznek ki, mint egy nagy szőrgombolyag.

2013. jan. 27. 10:45
 7/12 anonim ***** válasza:
minden nevelés kérdése, nekem boxerem van, de mégse bízik minden emberben, folyton véd engem, még ha játszunk is figyel, nehogy bajom legyen, amúgy egy menhelyi keverék is megfelelhet ezeknek a szempontoknak, de előtt ismerkedjetek meg a kutyával szerintem, mert nem egy olyanról hallottam, hogy azt mondták barátságos a kutyákkal és mégsem...
2013. jan. 27. 12:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Én a kuvaszt is tudom ajánlani, de abból inkább szukát. Ha kicsi korától megfelelően van szocializálva akkor teljesen jól megvan más kutyákkal és kitűnően őriz. Nekem is van kuvaszom, kutyasuliba is járunk. Ráadásul egy westie-vel van együtt tartva és vígan elvannak.
2013. jan. 27. 13:43
 9/12 anonim ***** válasza:

látttam hogy írtad kaut szeretttetek voln akkor gondolom nem baj ha egy nagytestűt javasolok én az ujfullandira gondoltam eza fajta imádja a gyerekeket és a családot de itt egy videó ha megnézed itt elmondanak fontosabb dolgokat a kutyáról

[link]

2013. jan. 27. 17:15
 10/12 anonim ***** válasza:
remélem meggyőztelek
2013. jan. 27. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!