Milyen kutyust ajánlotok ezekkel a feltételekkel?
Panelban lakunk 3. emeleten.
A kutyus sosem lenne egyedül Naponta órákat tudnék vele sétálni
Fizikailag és logikailag le tudnám rendesen fárasztani.
Kistestű kutyus legyen a szőre bármilyen lehet.Hosszú rövid bármilyen :)
köszönöm:))
Gyakorlatilag bármilyen kistestű kutyát tarthatsz, ha tényleg ilyen sokat tudsz vele foglalkozni.
Nekem törpe uszkárom van, nagyon jó kutyák, csak ajánlani tudom. :) És ha nem nyíratod őket olyan puccosra, csak kefélgeted, akkor nagyon cuki kis szőrgombócok lesznek.:) Mindenhol azt írják, hogy 4-6 hetente nyíratni kell, de ez butaság. Bőven elég úgy negyed évente, ha nem baj hogy nem mindig csili-villi. Plusz igen nagy előnye, hogy egyáltalán nem vedlik!
De tényleg rengeteg választási lehetőséged van, sokféle kutyának tudnál jó körülményeket biztosítani a leírásod alapján. :)
Az uszkár egy tünemény. :)
Ha nem feltétlenül kölyköt akartok, keresd fel az Uszkárokért egyesületet fb-n: [link]
Nekik több örökbe adó uszijuk is van most. A leírásod alapján Speedy-t tudom javasolni Neked. Ő egy egy éves fehér kis-közép uszkárfiú. Nagyon gyönyörű. :)
Szűkítsd le a kört minél kevesebb fajtára, és ismerkedj meg velük személyesen is.
Én is így döntöttem az uszkár és a cavalier king charles spániel között. Mondjuk a spánielnek itt már esélye sem volt, mert először megismerkedtem egy uszkárral, és rögtön tudtam hogy nekem uszkárra van szükségem, a spánielt már meg sem néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!