Tényleg igaz, hogy ilyen szomszédproblémával nem lehet sehová se fordulni? (kutya)
Kis kertes házban lakunk. Mellettünk lévő szomszédok néha szoktak hangosak lenni, bár ez nem annyira zavar.
De múlt héten hoztak egy skót juhász kutyát, és azóta a kutyának be nem áll a szája.
Egész nap, egész éjjel : ugat, nyüszög, zajong
Szomszédok ezt konkrétan le se sz*rják.
Állatvédőket nem tudom rájuk kihívni, mert etetni etetik normálisan...(legalábbis ahogy elnéztem)
De én el nem hiszem, hogy ez őket nem zavarja....de nem csinálnak vele semmit. Egyszerűen hagyják, hogy éjfélkor is, tehát egész este zajongjon, nyüszítsen, uvítson. A hát hátsó ajtaját (az övükét) is szokta éjjel kapargatni nyüszítés közepette.
Mit lehet tenni? Szóltam már nekik minimum 10-szer, de nem használt, mert vagy nem értik, mi a probléma, vagy azt mondják, hogy oké, visszafogják, de semmi nem történt.
Tényleg csak tűrni lehet?
Egyáltalán mi lehet a kutya baja?
Örülök a lepontozóknak, látom a joggal köszönő viszonyban sincsenek.
Azért kell bemenni és nem levelet írni a jegyzőnek, mert az ilyen eljárás indítása általában illetékköteles.
Ne foglalkozz vele, a nők soha nem az értelemről voltak híresek.
Azt meg kizártnak tartom, h január elsején hoztak erről döntést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!