Miért baj az a szüleimnek, hogy most táncolni szeretnék járni? Eddig az volt a baj, hogy nem mentem sehová most meg az hogy mennék (szitu lent)
a lényeg,hogy régen nem szerettem táncolni,most viszont a szalagavató miatt kaptunk egy tánc tanárt és ahogy tanította a táncot nagyon megtetszett és már beszéltem ezzel a tanárral vagyis ő ajánlotta fel,hogy szívesen fogad az óráin én nagyon örültem neki,mert őt ismerem és nagyon jó fej :D
anyumnak mondtam,hogy el fogok menni táncolni,erre ő de mikor lesz időd tanulni?meg,hogy a tételeket mikor tanulod stb??
az órák este vannak én este egyébként sem tanulnék,meg végre kimozdulok itthonról,erre már ez is baj régebben az volt a gond,hogy mért nem járok el vhová,most meg,hogy szívesen mennék el már az a baj, a pénzzel nincs gond eleinte én fogom fizetni és mivel csak heti 1x-2x járok nem is lesz olyan drága a tánc..
szerintetek miért okoz legfőképpen anyámnak problémát ez??
20/L
hát lehet,hogy félt anyum,apám még nem tudja hogy majd megyek :D de ő ilyenekben benne van..
hát annyira nem volt ez hirtelen,mert szeptembertől ahogy elkezdődtek a tánc próbák én mondtam a szüleimnek,hogy tökre megtetszett és szívesen járnék külön táncra is stb ők ezen meglepődtek,hogy antitáncosként ilyeneket mondok,de akkor örültek neki,bár akkor nem gondoltam annyira komolyan hogy el is járnék, lehet hogy most tényleg csak egy hirtelen ötlet és lehet hogy pár hónapnál tovább már nem is csinálnám vagy megunnám,de addig is biztos jól érezném magam és kimozdulnék itthonról ,mozognék ,új embereket ismerhetek meg..
hát én óránként fogok fizetni,nem teljes hónapot szóval annyit fizetek amennyit el is járok :)
meg ezt én új hobbinak fogom fel :)
Elsőnek egy 2 éves szakma majd érettségi nappalin. Bumm 20éves...
Szerintem meg van zavarodva ,hogy kimozdulsz ls a keringőn közel kerűlsz fiúkhoz.;)
Szerintem menj nyugodtan ls érezd magad jól. A szüleid látni fogják ,hogy tetszik neked és élvezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!