Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek lehetne így egy...

Szerintetek lehetne így egy Pit Bullt tartani?

Figyelt kérdés
Már régóta szeretnék egy ilyen fajtájú kutyát. Egyszerűen imádom őket. Elolvastam, kiolvastam pár könyvet, meghallgattam ilyen fajta tulajdonosok tanácsait, véleményeit. Az lenne a kérdésem hogy körülbelül 8 órára magára hagyhatnám-e a kölyköt (mivel még suliba járok, de idén végzek) kb. 8 órára amíg suliban vagyok ??? Utána persze jönne a séta társaságban, mozgás, tanulás (2-3 óra) naponta. Májusban lesz érettségi szünetem úgyhogy mindennap lesz időm szocializálni és tanítani a kutyust. (Március vége felé tervezem hogy elhozom a kölyköt)Később pedig úgy keresek munkát, hogy minél több idő jusson rá! Esetleg ha valami tanácsotok van Pit Bull gazdik szívesen veszek bárminemű segítséget !!! Retardáltak kíméljenek. Köszönöm előre is válaszotokat. Üdv

2013. febr. 8. 01:03
1 2
 11/11 donne ***** válasza:

egyetértek az elottem szolokkal, amig nem tudsz nagy figyelmet szentelni a kutyának, foleg kolyokkorban, addig ne hozd el.Sokat kell vele foglalkozni, késobb a rovásodra mehet...A staffi., vagy pit bull kérdésben csak annyit tudok mondani, hogy nekem 11 évig pitb.om volt.A barátnomnek 2 staffija.Nemrégiben vásárolt az idosebb kan kutyája mellé egy szuka kutyust.Oszintén megvallva, tényleg nyugodtabbak, mint a pb. de nekem már már lusta "disznoknak" tunnek, egyutt és kulon kulon is.A kutyák szinte alig ismernek, keveset járok hozzá, foleg mostanság...A kapunál kiabálok, sehol senki.Fogtam bementem szinte a boldogságtol loktek fel nyalogatták a kezemet.Az én kutyámtol,senki sem mert bejonni.Nem volt agressziv, de amig nem mentem ki és engedtem be én az illetot, nem engedett be senkit, és nem is mertek bejonni.

Na de ezzel nem akartam megsérteni senkit, nem fogok példákkal dobálozni, egyébként fajtársukkal szemben mind2 fajta agressziv, ha a helyzet ugy hozza,na meg dominánsak alapjáraton is.Te dontod el melyiket választod, de a bnom kutyáihoz hasonlot nem szeretnék, inkább visszasirnám a régi kutyámat, a PIT BULLT !!

2013. febr. 8. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!