Mennyi ideig van el a kutya a kertben egyedül? Ha van mindene a kertben: kaja, víz, játék, fekhely? Ezért esetleg érdemesebb 2 kutyát tartani?
Két kutya jobban elvan egymással, viszont a gazdájuk részéről kétszer annyi időt igényelnek.
Én azt mondom, hogy jó a kutyának a kertben, de csak annyi ideig, amennyit egy szobakutya a lakásban töltene amíg a gazdája dolgozik, vagyis mikor otthon vagy, a kutya veled van. Másképp az égvilágon semmi értelme kutyát tartani, mert nem azért vesz az ember kutyát, hogy "mindent" biztosítson neki: vagyis kirakja a kaját, vizet, játékot meg a fekhelyt az ólba és ezzel mint aki jólvégezte dolgát le is tudja a felelős állattartás témáját.
1. Még nincs kutyám. 2. Én nem vagyok olyan hogy előbb cselekszek azután gondolkodok.
És persze foglalkoznék vele. Egy csomó mindenre tanítanám, kutyasuliba nem biztos hogy vinném, és ha otthon vagyok akkor foglalkoznék vele. Amit egyedül ki kéne bírnia az olyan 8 óra. Két kutyával nem biztos hogy bírnám. Ezért tettem fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!