Műanyag vagy textil fekhely?
Figyelt kérdés
Nem sokára fogok kapni egy havanese-t és nem tudom eldönteni,hogy műanyag vagy textil fekhelyet vegyek neki.A műanyagot könnyebb tisztán tartani,viszont a textil nekem kényelmesebbnek tűnik.:) Előre is köszönöm a válaszokat!2013. febr. 1. 21:22
1/6 anonim válasza:
nekünk amikor hozzánk került, akkor textilen volt a kutyánk, azóta nagy lett, és inkább a szőnyegen alszik, pedig van jó nagy kosara is
2/6 anonim válasza:
A műnyagba is rakhac neki valmi párna szerűséget vagy plédet hogy kényelmesebb legyen de nem is biztos hogy ott fog aludni mimt ahogy az előzők körött is mondták
3/6 anonim válasza:
Szerintem műanyagot vegyél, és tegyél bele egy könnyen mosható plédet, vagy párnát. Így kényelmes, és könnyen tisztántartható is lesz! Sok sikert a kutyushoz! :)
4/6 Zoey28 válasza:
textilt vegyél.lehetőleg olyat,mint egy párna,az puha és bele tudja túrni magát.
5/6 anonim válasza:
Én a műanyag fekhely gyakran cserélt pokróccal híve vagyok. A textil párnák belseje tapasztalatom szerint nem bírja jól a mosást, némelyiknek még a huzata sem levehető, és ha berakod a mosógépbe, tiszta csomós lesz a belseje. Meg nem is lehet magas hőfokon mosni őket.
6/6 anonim válasza:
Szerintem a textil jobb, de ha műanyagot veszel akkor tegyél bele puha, kényelmes párnát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!