ŐV-höz fontos, hogy olyan speckó hámja legyen a kutyámnak? Vagy megteszi az a textil izé is?
Ilyesmire gondolok...
Nagyon tetszik, csak a 30 kilós méretben már nagyon drága ez most...:(
Vagy tudtok esetleg olyan helyet, ahol max. 5.000 forintért találok?
Érdemes használtan is keresnek akár?...
Az oktatót kérdezd, pl. velünk közölték, hogy láttak már textil hám műanyag csatját eltörni, nem szívesen ÖV-znének velünk így..
Nekünk IDC Power hámunk van, a legtöbb suliban még az Y rész is kötelező - a kutya érdekében.
Húha!:O
Mi még nagyon kezdők vagyunk, nem is tudtam, hogy ez ilyen komoly! (Bár gondolhattam volna...)
Ezek szerint nem "felvágásból" van minden kutyán olyan hám...
Azt hiszem, elkezdhetek félretenni...:D
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz!:)
Nagyon örülnék, ha érkeznének még ajánlatok, hol szerezhetnék be minőségi hámot emberibb áron...:)
Tükrösök vagyunk...
De igazából nemrég tettük le a középfokot, szóval még nagyon a kezdetek kezdetén járunk...:)
Csak rémlik, hogy volt pár része a bemutatónak, amikor póráz is volt a kutyán. Csak finoman használta, inkább kb. bátorításnak tűnt nekem, hogy kicsit feszítette a pórázt.
És a haladóbb kutyákon mindig látok ilyen hámot. van, hogy nem is pórázt raknak rá, csak a fogóját fogják... ha jól láttam.
Nálunk egyelőre terápiázás zajlik, még csak nagyon rövid foglalkozásaink vannak...
A tükör ÖV teljesen más :)
Mi még anno hagyományos suliba jártunk, úgy értve, hogy pórázon történt minden :(
Kérdezd meg az oktatótokat majd, hiszen nálatok eleve a képzések is póráz nélkül történnek :)
Igen, az biztos, hogy hámban lesz, csak nem tudom, elég-e az a textilből készült, amit a kiskutyások szoktak feltenni sétához, vagy tényleg kell egy profi...:)
De majd megkérdezem akkor az oktatót.:)
Köszi a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!