Tacskó, szőr hullás. Fontos!?
Figyelt kérdés
Van, egy macskánk és egy tacskónk...
Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy a macskának a farka körül illetve már a farkáról is elkezdett hullani a szőr. Nem az a ˝tipikus˝ szőr hullatás hisz az adott területen szinte kopasz marad, és mindha kicsit sebes is lenne.
A nagyobb baj, hogy hasonló dolgot vettem észre a tacskó szeme körül illetve az orrán is.
Mi lehet ez, valaki tapasztalt hasonlót, mit lehet ebben az esetben tenni?
Köszönöm!
2013. jan. 2. 18:04
1/14 anonim válasza:
Mit lehet tenni? Hmmm, nézzük csak, nézzük csak....Mit is lehetne tenni, mit is....Hm..... ÁLLATORVOSRÓL HALLOTTÁL MÁR??????????
2/14 anonim válasza:
emeld fel a telefont és hívd az állatorvost fel
3/14 anonim válasza:
Szerintem várd meg mit lerohad már a bőrük is. Sőt ha megdöglenek még az etetésükre sem kell pénzt költenetek, nemhogy orvosra.
4/14 A kérdező kommentje:
Szuper, és arra nem gondoltatok, hogy ha lenne rá mód az lenne az első...
2013. jan. 2. 18:13
5/14 anonim válasza:
Te meg arra nem gondoltál, hogy ebből fél mondatból, hogy hullik a szőre, 20-féle dolog lehet?
6/14 A kérdező kommentje:
azért még ott nem tartunk, hogy a bőrük rohadna, és nem is fog!!!
2013. jan. 2. 18:14
7/14 anonim válasza:
Az ilyet szeretem. Ha nincs pénzed megfelelően ellátni az állataidat, miért tartasz egyáltalán? Felelős állattartásról hallottál már valahol? Úgy tűnik még nem...
8/14 A kérdező kommentje:
5.
Mint ahogy írtam is, nem tipikus szőrhullás.
Azért szerintem így már sok az a 20..
2013. jan. 2. 18:17
9/14 anonim válasza:
Lehet rüh, atka, gombás fertőzés, vírus/baktérium okozta betegség egyik tünete, allergia, stb. Szövetminta nélkül picit nehéz válaszolni. De komolyan, most így jobb? Ettől jobban fogják érezni magukat az állataid? Esetleg ha kezeltetnéd is...
10/14 A kérdező kommentje:
7.
Nem a pénről van szó.
És igen hallottam!
2013. jan. 2. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!