Milyen kistestű kutyát lehet kint tartani az udvaron?
Ezek pont tipikusan szobakutyák. Esetleg schnauzer, de abból is inkább közép.
Vagy puli. De az sem olyan kicsi mint mondjuk egy yorkie. Ezek a nagyon pici kutyák nem nagyon szokták bírni a hideget, túl közel vannak a földhöz....
Köszi, de nekem nem jó a schnauzer. :/
Szobakutya...Azzal viszont sok baj van.
De egyik sem bírná ki?
Nah megjött a "majd én jól megmondom a hülyeséget" hozzászóló.
Lehet hogy te a kis agyadba azt hiszed jó azoknak kint, pedig nem mert nincs hozzá olyan szőrük.
Az ilyen ölebeknek 1 rétegű bundájuk van ami arra elég hogy egy eü. sétát kibírjon nem azt hogy 0-24 a 10 centis hóban nyakig gázoljon, azt ráfagy a hó szerencsétlenre és annyi is.
Ezeket a kutyákat anno ahol tartották és tenyésztették ott is a házban voltak.
Nézd már meg ezeknek a kutyáknak a lábát hogy milyen szőr van rajta? Semmilyen. Azzal a kis madár csontjukkal hamar megfagynak.
Aki nem akar bent kutyát tartani az ne tartson szobakutyát, az aranyhalat sem az erkélyen tartod a -1 fokba érthető okok miatt.
Akinek annyi esze van hogy egy társasági kutyát kib@sz a kertbe, az inkább tartson plüsskutyát.
Kíváncsi lennék te mit szolnál ha kicsesznének az északi sarkra egy szál pulcsiban egy igluba.
Én sem tartanék kint ilyen kutyát, sőt semmilyen kutyát nem tartanék csak udvaron!
De elképzelhető hogy nem mindenki úgy bújik ki az anyjából, hogy tudja ezeket a dolgokat. Ezért kérdez. Segítséget kér. Ezért van ez az oldal. Megkapta a választ, gondolom ezek után nem fog kistestű kutyát kicsapni az udvarra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!