Az apám elvitette a kutyámat mit tegyek? :' (
Figyelt kérdés
Mire hazaértem a suliból már nem volt itthon. nem tudom miért tette, foglalkoztam vele, minden. a másik megmaradt. Mit csináljak? nagyon hiányzik:\'( Ő nem mond semmit hogy hova és miért :\'(2009. szept. 4. 20:24
51/51 anonim válasza:
hát nagyon sajnálom a dolgot... én biztos nem hagytam volna annyiban... persze nekem mások a szüleim... fogalmam sincs, mi vehet rá valakit, hogy elvegye a gyereke kutyáját, főleg úgy, hogy már 1-2 üzidből kiderül, mennyire szereted őt, és ez nem csak "álszeretet", hogy lássák, milyen gondoskodó vagy. nagyon sajnállak, és a kiskutyád is... szerintem legeslegutolsó próbálkozásként azért próbálj beszélni anyudékkal. normális hangon, úgy, hogy még véletlenül se emeld fel a hangod (!!!), és kérdd meg őket nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szépen, hogy hadd kapd vissza a kutyit, mert megtanítod, hogy ne ásson gödröket (még ha nem is ő ásta őket) és ígérd meg, hogy nagyon sokat fogsz vele foglalkozni, hogy ne legyen vele semmi probléma... ha ez nem hatja meg őket, akkor tényleg nincs több ötletem, azon kívül persze, hogy szerintem tanulj úgy, hogy majd felvegyenek vmi jó gimibe vagy egyetemre az ország másik felébe, és akkor megszabadulsz tőlük... ilyen emberek nem érdemlik meg, hogy velük élj... majd légyszi írj, hogy mi volt... puszi és sok szerencsét neked!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!